Wat is de prijs om een website te laten maken? Straffe Sites

Straffe S!tes

Wat kost nu zo'n website?

Heb je een website die niet voldoende bezoek binnen haalt en/of te weinig opbrengt? Dan is het interessant om een nieuwe website te laten maken. Meer leads, meer sales en meer omzet gegarandeerd! Maar hoeveel kost nu zo'n high performance website?

Maak een afspraak

Hoe zit dat met prijzen en Straffe Sites?

Straffe Sites communiceert steeds zeer transparant over de prijzen. Zie hieronder een overzicht van de prijs van een website. Wil snel van start gaan? Maak dan alvast een reservatie door één van onze pakketten aan te kopen.

Website laten maken prijs? Starter pakket.

Starter

prijs website laten maken

Je hebt al een mini website voor € 500 eenmalig en driemaandelijks € 100. Ideaal om klein mee te starten en later uit te breiden. Prijs excl. btw.

Nu kopen
Website laten maken prijs? Grow pakket.

Grow

Prijs website laten maken

Wil je een website laten maken met 4 tot 15 pagina's? Prijs vanaf € 2.000 eenmalig en driemaandelijks € 100. Prijs excl. btw.

Nu kopen
Website laten maken prijs? Scale pakket.

Scale

Prijs website laten maken

Wil je een website laten maken met meer dan 15 pagina's? Prijs vanaf € 4.000 eenmalig en driemaandelijks € 100. Prijs excl. btw.

Nu kopen
Website laten maken door Seppe?

Maak een afspraak

Reserveer vrijblijvend een online kennismakingsgesprek om jouw plannen te bespreken. Elkaar helpen groeien, daaruit halen we onze grootste voldoening! Authenticiteit, eerlijkheid en respectvol ondernemen; dat is wat telt.

Maak een afspraak