Wat is de prijs om een website te laten maken? Straffe Sites

Hoeveel kost een website?

Heb je een website die niet voldoende bezoek binnen haalt en/of te weinig opbrengt? Dan is het interessant om een nieuwe website te laten maken. Meer leads, meer sales en meer omzet gegarandeerd! Maar hoeveel kost een website laten maken?

Gratis gesprek

Prijs van een website bij Straffe Sites

Straffe Sites communiceert steeds zeer transparant over de prijzen. Maak een afspraak om een juiste prijs te krijgen voor jouw project. Wil snel van start gaan? Maak dan alvast een reservatie door één van onderstaande pakketten aan te kopen.

Website laten maken prijs? Starter pakket.

Starter

Wil je een website laten maken met 1 of 2 pagina's? Boek me voor één dag om je project uit te werken. Prijs vanaf € 400 excl. btw en webhosting.

Koop starter
Website laten maken prijs? Grow pakket.

Grow

Wil je een website laten maken met 3 tot 15 pagina's? Boek me dan voor één week. Prijs vanaf € 1.750 excl. btw en webhosting.

Koop grow
Website laten maken prijs? Scale pakket.

Scale

Wil je een website laten maken met meer dan 15 pagina's? Dan boek je me best voor meerdere weken. Prijs vanaf € 3.500 excl. btw en webhosting.

Koop scale
Website laten maken door Seppe?

Maak een afspraak om jouw plannen te bespreken

Reserveer vrijblijvend een online kennismakingsgesprek om jouw plannen te bespreken. Elkaar helpen groeien, daaruit halen we onze grootste voldoening! Authenticiteit, eerlijkheid en respectvol ondernemen; dat is wat telt.

Gratis gesprek