Disclaimer van Straffe Sites

Disclaimer

Straffe Sites / Fushia bv geeft je toegang tot straffesites.com en publiceert informatieve teksten, afbeeldingen en ander materiaal. Ze behouden zich het recht om de inhoud op elk moment aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder jou hiervan op de hoogte te stellen.

De informatie op straffesites.com is bedoeld als vrijblijvend en niet als een specifiek aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide overeenkomst van Straffe Sites / Fushia bv.

Beperkte aansprakelijkheid

Straffe Sites / Fushia bv probeert de inhoud van straffesites.com zo vaak mogelijk te updaten en aan te vullen. Ondanks hun inspanningen is het mogelijk dat de inhoud onvolledig of onjuist is.

Straffe Sites / Fushia bv biedt de op straffesites.com aangeboden materialen zonder enige garantie of waarborg voor de juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment veranderen zonder voorafgaande kennisgeving van Straffe Sites / Fushia bv.

Straffe Sites / Fushia bv is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele schade, of enige andere schade, ontstaan uit of in verband met het gebruik van straffesites.com of het onvermogen om straffesites.com te gebruiken.

Voor op straffesites.com opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Straffe Sites / Fushia bv nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Het is niet toegestaan om de materialen op straffesites.com te kopiëren, verspreiden of op enigerlei andere manier te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Straffe Sites / Fushia bv, tenzij dit wettelijk toegestaan is, zoals het citaatrecht. Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Straffe Sites / Fushia bv, tenzij anders aangegeven.