Freelance webdeveloper - Seppe Gadeyne

Ik ben Seppe, freelance webdeveloper en help bedrijven groeien door het ontwikkelen van high performance websites die hoger scoren in Google.

Freelance webdeveloper

Ik ben Seppe, freelance webdeveloper en oprichter van Straffe Sites. Dankzij mijn jarenlange expertise ontwikkel ik high performance websites. Deze websites scoren hoger in Google en helpen jouw bedrijf groeien.

Maak een afspraak

Straffe Sites staat klaar!

Heb je een freelance webdeveloper nodig voor een kortstondig project? Nood aan een high performance website? Dan is Straffe Sites de juiste keuze voor jou.

Ervaren webdeveloper

Ervaren webdeveloper

Freelance webdeveloper

Ik ben een freelance webdeveloper met expertise in alle dingen die bij webdevelopment komen kijken: JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, Svelte, SvelteKit, Node.js, GUN, TailwindCSS, Storyblok, Shopify, WordPress, WooCommerce, Figma, Adobe Creative Suite, Linux, Cyber Security. Reeds +20 jaar ervaring als webdeveloper.

Freelance webdeveloper met een specialiteit

Webdeveloper met een specialiteit

Freelance webdeveloper

De specialiteit van Straffe Sites ligt vooral in het ontwikkelen van high performance websites die hoog scoren in Google. Deze websites hebben een Lighthouse rating boven 95% en zijn razendsnel. Ze zijn stijlvol en makkelijk in gebruik voor de klant en de bezoeker. Ze worden volledig op maat ontwikkeld zonder gebruik te maken van een voorgekauwde template.

Remote freelance webdeveloper

Remote vanuit Antwerpen

Freelance webdeveloper

Heb je een freelance webdeveloper nodig voor een project? Dit kan voor kortere projecten, geen langdurige freelance projecten in house bij een firma. Ook werken we bij Straffe Sites volledig remote, om zo toegankelijk en beschikbaar mogelijk te zijn voor onze bestaande klantenportefeuille die reeds 150+ klanten telt. Kortom, heb je iemand nodig die weet waar hij mee bezig is en een expert is in webdevelopment op maat? Dan is Straffe Sites jouw ideale partner.

Freelance tarieven

Afhankelijk van de grootte van jouw project kun je me boeken voor een uur, een dag, een week of enkele weken. Boek je me in één keer voor een langere periode? Dan krijg je een flinke korting op het normale uurtarief.

Freelance webdeveloper - € 65 per uur excl. btw.

Freelance / uur

Freelance webdevelopment en webdesign per uur komt op € 75 excl. btw.

Nu kopen
Freelance webdeveloper - € 400 per dag excl. btw.

Freelance / dag

Freelance webdevelopment en webdesign per dag komt op € 500 excl. btw.

Nu kopen
Freelance webdeveloper - € 1.750 per week excl. btw.

Freelance / week

Freelance webdevelopment en webdesign per week komt op € 2.000 excl. btw.

Nu kopen
Freelance webdeveloper gezocht?

Maak een afspraak

Reserveer vrijblijvend een online kennismakingsgesprek om jouw plannen te bespreken. Elkaar helpen groeien, daaruit halen we onze grootste voldoening! Authenticiteit, eerlijkheid en respectvol ondernemen; dat is wat telt.

Maak een afspraak