Freelance webdeveloper

Webdeveloper maakt websites die presteren 🚀

Websites met optimale prestaties gebouwd door Seppe van Straffe Sites. Schakel Seppe in als je freelance webdeveloper en breng je bedrijf naar een hoger niveau met een prestatiegerichte website die optimaal scoort in de zoekmachines.

Contacteer ons

Huur een betrouwbare webdeveloper in

Freelance webdeveloper nodig? Wij zijn er voor jou!

Als ervaren webdeveloper zorg ik dat jouw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient door hoogwaardige websites te ontwikkelen. Ik zorg er ook voor dat jouw website goed te vinden is in zoekmachines en er professioneel uitziet, zodat bezoekers vertrouwen krijgen in jouw bedrijf en jouw producten of diensten willen kopen.

Freelance webdeveloper

Een ervaren webdeveloper

Hallo! Ik ben Seppe, een ervaren webdeveloper met meer dan twee decennia ervaring in het vak. Als freelancer breng ik een unieke combinatie van expertise en flexibiliteit mee naar elk project waar ik mee bezig ben. Of het nu gaat om het creëren van een nieuwe website of het optimaliseren van een bestaande site voor betere zoekmachine posities, ik ben je man voor alles op het gebied van webdevelopment.

Freelance webdeveloper

Freelancer met een specialiteit

Als expert in prestatiegerichte websites, ontwerp en bouw ik websites op maat die bovenaan staan in de zoekmachines. Mijn doel is om websites te creëren die niet alleen snelheid en efficiëntie bieden, maar ook een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp hebben. Om dit te bereiken, maak ik gebruik van de nieuwste webstandaarden om ervoor te zorgen dat de websites die ik bouw geoptimaliseerd zijn voor snelheid en perfect zijn aangepast aan de unieke behoeften van elk van mijn klanten.

Freelance webdeveloper

Freelancer van overal

Heb je behoefte aan een vaardige en betrouwbare webdeveloper? Kijk dan niet verder dan Straffe Sites! Als freelancer bied ik op maat gemaakte diensten op het gebied van webdevelopment die zijn aangepast aan je unieke eisen. Neem even de tijd om meer te leren over mijn achtergrond en expertise door mijn biografie pagina te bezoeken. En wanneer je klaar bent om je online visie tot leven te brengen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Straffe Sites. Laten we samen werken aan een website die aan je verwachtingen voldoet!

Reviews

 • "Seppe is een fantastische webdeveloper. Hij is zeer vaardig, met een degelijke kennis van de laatste SEO ontwikkelingen en heeft oog voor design. Seppe levert consistent hoogwaardig werk op tijd en is een genoegen om mee samen te werken. Hij is zeer professioneel, reageert snel en is altijd bereid om dat extra stapje te zetten. Ik beveel Seppe van harte aan voor elk webdevelopment project."

  Stephan Van Roey

  New Impact

 • "Onze samenwerking met Seppe is ons uitstekend bevallen. Seppe denkt mee op alle niveaus en is goed bereikbaar. Wij zijn tevreden over de manier waarop we onze websites in samenwerking met Seppe hebben kunnen ombouwen via een veel moderner platform. De websites zijn bijzonder snel en geven ons aanzienlijk veel vertrouwen om onze SEO optimaal mogelijk en steeds meer te verbeteren."

  Nadine Bouman

  Agilitec

 • "Straffe sites geeft een prima service en levert knap werk. Je spreekt ook steeds met de zaakvoerder zelf, dus probleempjes of nieuwe initiatieven worden goed opgevolgd. Seppe is een topkerel."

  Luc Van Linden

  Schoenmakerij Luc

 • "Heel aangenaam samenwerken. Persoonlijke communicatie en staat steeds paraat met kennis van zaken! En als er toch een probleem is, wordt deze snel en discreet opgelost. Wij zijn uiterst tevreden!"

  Karen Baeten

  Tuincentrum Baeten

Partners

Astro - Build faster websites
Tailwind CSS - Rapidly build modern websites without ever leaving your HTML
Storyblok - The headless content management system that empowers 84,000 + developers and content teams to create better content experiences across any digital channel.
Vercel
Semrush
OpenAI

Websites gemaakt door Straffe Sites

Case studies

Websites van Straffe Sites zijn bliksemsnel, brengen leads binnen en scoren top in Google. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Veel gestelde vragen

FAQ

Heb je vragen over webdesign en webdevelopment? Bekijk onze veelgestelde vragen, blog of neem contact op met Seppe van Straffe Sites voor specifieke antwoorden en informatie.

Wat is de prijs voor het laten maken van een website?

De gebruikelijke kosten voor het laten bouwen van een website variëren tussen € 500 en € 5.000, afhankelijk van aspecten zoals het aantal pagina's, de ingewikkeldheid van de functies en het webdesign. Lees de blogpost voor meer informatie over de diverse kosten die gepaard gaan met het laten ontwikkelen van een website.

Hoe kan ik mijn website optimaliseren om hoger in Google te scoren?

Om hoger in Google te scoren, kun je de volgende stappen ondernemen: voer een zoekwoordenonderzoek uit, focus op één zoekwoord per pagina, optimaliseer de inhoud van je website, gebruik de juiste heading tags, zorg voor een snelle website, geef bestandsnamen een naam met het zoekwoord van de pagina, test de pagina's met Google PageSpeed Insights, gebruik van interne en externe links, bouw aan een sociale media aanwezigheid en zie zoekmachine optimalisatie als een continu proces. Ontdek meer in de blogposts over SEO optimalisatie en tips om jouw website hoger in Google te krijgen.

Wat heb je nodig om met je website te starten?

Voordat een webdeveloper aan de slag gaat met je website, moeten er een paar voorbereidingen gedaan worden. Hier zijn een paar tips om het proces soepeler te laten verlopen:

 1. Doe een zoekwoordenonderzoek of laat dit door de webdeveloper doen.

 2. Maak gebruik van het onderzoek voor het opbouwen van de inhoud op je website en pas artificiële intelligentie toe om zelf teksten te schrijven. Je kunt ook een professional raadplegen voor advies op dit gebied.

 3. Zorg voor goede kwaliteit afbeeldingen, of laat de webdeveloper goede stockfoto's kopen.

 4. Maak duidelijke afspraken over de planning en oplevering van de website. Geef tijdig feedback, zodat de webdeveloper weet wat er nog verbeterd moet worden.

Wat is goed webdesign voor een zakelijke website?

Bij het creëren van het beste webdesign voor een zakelijke website zijn er een aantal belangrijke overwegingen. Ten eerste is het essentieel om een professioneel uiterlijk te waarborgen, met een opgeruimd, eenvoudig ontwerp en het gebruik van professionele afbeeldingen en typografie.

Een snelle laadtijd en het gebruik van semantische opmaak zijn cruciaal voor de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid.

Responsief webdesign is belangrijk, omdat steeds meer mensen hun mobiele telefoon gebruiken om online te zoeken, dus zorg ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten.

Zorg voor relevante en kwalitatief hoogwaardige inhoud, aangezien zoekmachines de voorkeur geven aan websites die waardevolle informatie bieden. Houd de inhoud up-to-date en zorg dat deze waarde toevoegt voor de bezoekers. Een duidelijke navigatiestructuur helpt bezoekers gemakkelijk te vinden wat ze zoeken, dus gebruik korte, duidelijke menu-items en breadcrumb trails om de positie van de gebruiker op de site te verduidelijken.

Maak gebruik van duidelijke calls-to-action, zoals "Contacteer ons" of "Bestel nu", zodat bezoekers weten wat ze moeten doen na het bezoeken van de website. Tenslotte, optimaliseer de website voor zoekmachines door relevante zoekwoorden te gebruiken en technische SEO aspecten zoals website standaarden en semantische opmaak te respecteren.

Freelance webdeveloper gezocht?

Contacteer ons

Huur een freelance webdeveloper voor je volgende website project! Samenwerken om doelen te bereiken en tevredenheid met resultaat gegarandeerd.

Contacteer ons