Freelance webdeveloper

Webdeveloper maakt websites die presteren πŸš€

Websites met optimale prestaties gebouwd door Seppe van Straffe Sites. Schakel Seppe in als je freelance webdeveloper en breng je bedrijf naar een hoger niveau met een prestatiegerichte website die optimaal scoort in de zoekmachines.

Contacteer ons

Huur een betrouwbare webdeveloper in

Freelance webdeveloper nodig? Wij zijn er voor jou!

Als ervaren webdeveloper zorg ik dat jouw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient door hoogwaardige websites te ontwikkelen. Ik zorg er ook voor dat jouw website goed te vinden is in zoekmachines en er professioneel uitziet, zodat bezoekers vertrouwen krijgen in jouw bedrijf en jouw producten of diensten willen kopen.

Freelance webdeveloper

Een ervaren webdeveloper

Hallo! Ik ben Seppe, een ervaren webdeveloper met meer dan twee decennia ervaring in het vak. Als freelancer breng ik een unieke combinatie van expertise en flexibiliteit mee naar elk project waar ik mee bezig ben. Of het nu gaat om het creΓ«ren van een nieuwe website of het optimaliseren van een bestaande site voor betere zoekmachine posities, ik ben je man voor alles op het gebied van webdevelopment.

Freelance webdeveloper

Freelancer met een specialiteit

Als expert in prestatiegerichte websites, ontwerp en bouw ik websites op maat die bovenaan staan in de zoekmachines. Mijn doel is om websites te creΓ«ren die niet alleen snelheid en efficiΓ«ntie bieden, maar ook een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp hebben. Om dit te bereiken, maak ik gebruik van de nieuwste webstandaarden om ervoor te zorgen dat de websites die ik bouw geoptimaliseerd zijn voor snelheid en perfect zijn aangepast aan de unieke behoeften van elk van mijn klanten.

Freelance webdeveloper

Freelancer van overal

Heb je behoefte aan een vaardige en betrouwbare webdeveloper? Kijk dan niet verder dan Straffe Sites! Als freelancer bied ik op maat gemaakte diensten op het gebied van webdevelopment die zijn aangepast aan je unieke eisen. Neem even de tijd om meer te leren over mijn achtergrond en expertise door mijn biografie pagina te bezoeken. En wanneer je klaar bent om je online visie tot leven te brengen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Straffe Sites. Laten we samen werken aan een website die aan je verwachtingen voldoet!

Reviews

 • "Seppe is een fantastische webdeveloper. Hij is zeer vaardig, met een degelijke kennis van de laatste SEO ontwikkelingen en heeft oog voor design. Seppe levert consistent hoogwaardig werk op tijd en is een genoegen om mee samen te werken. Hij is zeer professioneel, reageert snel en is altijd bereid om dat extra stapje te zetten. Ik beveel Seppe van harte aan voor elk webdevelopment project."

  Stephan Van Roey

  New Impact

 • "Onze samenwerking met Seppe is ons uitstekend bevallen. Seppe denkt mee op alle niveaus en is goed bereikbaar. Wij zijn tevreden over de manier waarop we onze websites in samenwerking met Seppe hebben kunnen ombouwen via een veel moderner platform. De websites zijn bijzonder snel en geven ons aanzienlijk veel vertrouwen om onze SEO optimaal mogelijk en steeds meer te verbeteren."

  Nadine Bouman

  Agilitec

 • "Straffe sites geeft een prima service en levert knap werk. Je spreekt ook steeds met de zaakvoerder zelf, dus probleempjes of nieuwe initiatieven worden goed opgevolgd. Seppe is een topkerel."

  Luc Van Linden

  Schoenmakerij Luc

 • "Heel aangenaam samenwerken. Persoonlijke communicatie en staat steeds paraat met kennis van zaken! En als er toch een probleem is, wordt deze snel en discreet opgelost. Wij zijn uiterst tevreden!"

  Karen Baeten

  Tuincentrum Baeten

Partners

Partners

Deze tools helpen ons websites te bouwen.

Websites gemaakt door Straffe Sites

Case studies

Websites van Straffe Sites zijn bliksemsnel, brengen leads binnen en scoren top in Google. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Veel gestelde vragen

FAQ

Heb je vragen over webdesign en webdevelopment? Bekijk onze veelgestelde vragen, blog of neem contact op met Seppe van Straffe Sites voor specifieke antwoorden en informatie.

Hoe kom je hoger in de zoekresultaten?

Webdesign en webdevelopment kunnen invloed hebben op de vindbaarheid van een website op verschillende manieren. Hier zijn een aantal belangrijke factoren.

πŸš€ Laadtijd

Als een website langzaam laadt, kan dit negatief effect hebben op de ranking van de website in de zoekresultaten. Zoekmachines geven de voorkeur aan snelle en gebruiksvriendelijke websites.

βš™οΈ Technische SEO

Er zijn verschillende technische aspecten van webdevelopment die van invloed kunnen zijn op de vindbaarheid van een website. Dit omvat bijvoorbeeld het gebruik van website standaarden en semantische opmaak, het opnemen van alt teksten voor afbeeldingen, en het gebruik van een duidelijke URL-structuur.

πŸ“± Responsief webdesign

Steeds meer mensen gebruiken hun mobiele telefoon om online te zoeken. Als een website niet goed werkt op mobiele apparaten, kan dit leiden tot een slechte gebruikerservaring en een lagere ranking in de zoekresultaten.

πŸ”— Relevantie

Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die relevant zijn voor wat mensen zoeken. Als een website goed is ontworpen en relevante, kwalitatief hoogwaardige informatie biedt, zal dit de vindbaarheid van de website verbeteren.

πŸ‘ Gebruiksvriendelijkheid

Als een website moeilijk te navigeren is, zullen bezoekers snel afhaken en teruggaan naar de zoekresultaten. Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die gemakkelijk te gebruiken zijn, omdat dit betekent dat de bezoekers langer op de website blijven en meer informatie consumeren.

In samenvatting kan goed webdesign en webdevelopment dus bijdragen aan een hogere ranking in de zoekresultaten door de website snel te laten laden, gebruiksvriendelijk te maken, goed te optimaliseren voor zoekmachines, mobielvriendelijk te zijn en relevante informatie te bieden.

Wat is goed webdesign voor een zakelijke website?

Om het beste webdesign te maken voor een zakelijke website, zijn hier een aantal belangrijke overwegingen.

πŸ›‘οΈ Zorg voor een professioneel uiterlijk

Een zakelijke website moet professioneel ogen en vertrouwen uitstralen bij bezoekers. Kies daarom voor een opgeruimd, eenvoudig ontwerp en gebruik professionele afbeeldingen en typografie.

πŸš€ Zorg voor snelle laadtijd

Laadtijd is van groot belang voor de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van een website. Zorg ervoor dat de website snel laadt door bijvoorbeeld afbeeldingen te comprimeren en onnodige plugins te verwijderen.

πŸ“± Maak gebruik van responsief webdesign

Steeds meer mensen gebruiken hun mobiele telefoon om online te zoeken. Zorg ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten door gebruik te maken van responsief webdesign.

πŸ“„ Zorg voor relevante en kwalitatief hoogwaardige inhoud

Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die relevante, kwalitatief hoogwaardige informatie bieden. Zorg ervoor dat de inhoud op de website up-to-date is en waarde toevoegt voor de bezoekers.

🧭 Maak gebruik van duidelijke navigatie

Zorg voor een duidelijke navigatiestructuur zodat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Gebruik korte, duidelijke menu-items en maak gebruik van breadcrumb trails om de positie van de gebruiker op de site duidelijk te maken.

πŸ‘‰ Maak gebruik van duidelijke calls-to-action

Zorg ervoor dat bezoekers weten wat ze moeten doen na het bezoeken van de website door duidelijke calls-to-action te gebruiken, zoals "Contacteer ons" of "Bestel nu".

πŸ”Ž Optimaliseer voor zoekmachines

Zorg ervoor dat de website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines door bijvoorbeeld relevante zoekwoorden te gebruiken en technische SEO aspecten zoals de website standaarden en semantische opmaak te respecteren.

Wat heb je nodig om met je website te starten?

Voordat een webdeveloper aan de slag gaat met je website, moeten er een paar voorbereidingen gedaan worden. Hier zijn een paar tips om het proces soepeler te laten verlopen:

 • Doe een zoekwoordenonderzoek of laat dit door de webdeveloper doen.

 • Gebruik het onderzoek om de inhoud van de website uit te werken.

 • Zorg voor goede kwaliteit afbeeldingen, of laat de webdeveloper goede stockfoto's kopen.

 • Maak duidelijke afspraken over de planning en oplevering van de website. Geef tijdig feedback, zodat de webdeveloper weet wat er nog verbeterd moet worden.

Freelance webdeveloper gezocht?

Contacteer ons

Huur een freelance webdeveloper voor je volgende website project! Samenwerken om doelen te bereiken en tevredenheid met resultaat gegarandeerd.

Contacteer ons