Website onderhoud

Website onderhoud op maat en zonder zorgen 🛡

Onze professionele website onderhoudsdiensten zorgen ervoor dat je site altijd up-to-date is. Straffe Sites past deze diensten op maat toe voor de beste prestaties van je website.

Contacteer ons

Laat ons je website onderhouden

Website onderhoud op maat

Verbeter de prestaties van je website met professioneel website onderhoud van Straffe Sites. Wij nemen al je zorgen over websitebeheer van je over door het monitoren, maken van back-ups, beheren en updaten van je website. Dag tegen constante zorgen, hallo tegen een altijd up-to-date site!

Website onderhoud

Voor verschillende soorten websites

Straffe Sites biedt website onderhoud voor allerlei soorten websites. Of het nou gaat om headless, WordPress, Drupal, Joomla of Node.js apps, wij regelen het voor je! Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over je website dankzij onze volledig beheerde webhosting service. Wij zorgen ervoor dat alle servers altijd soepel en veilig werken.

Website-onderhoud

Automatische backups en updates

Elke dag maken we een backup van je website en database. Geen zorgen meer over je gegevens. Als er iets misgaat, zetten we een backup voor je terug. Voor sommige platforms, zoals WordPress, doen we ook dagelijkse updates, zodat je altijd met de meest recente versie kunt werken. Dus geen zorgen meer over het onderhoud van je website!

Website onderhoud

Wij doen al het werk voor je

Met het professionele website onderhoud van Straffe Sites hoef je je over niets zorgen te maken. Je kunt ook op ons vertrouwen als het gaat om nieuwe content toevoegen, SEO of vragen beantwoorden. Ons doel is goede klantenservice, zodat je altijd tevreden bent met onze inspanningen.

Reviews

 • "Seppe is een fantastische webdeveloper. Hij is zeer vaardig, met een degelijke kennis van de laatste SEO ontwikkelingen en heeft oog voor design. Seppe levert consistent hoogwaardig werk op tijd en is een genoegen om mee samen te werken. Hij is zeer professioneel, reageert snel en is altijd bereid om dat extra stapje te zetten. Ik beveel Seppe van harte aan voor elk webdevelopment project."

  Stephan Van Roey

  New Impact

 • "Onze samenwerking met Seppe is ons uitstekend bevallen. Seppe denkt mee op alle niveaus en is goed bereikbaar. Wij zijn tevreden over de manier waarop we onze websites in samenwerking met Seppe hebben kunnen ombouwen via een veel moderner platform. De websites zijn bijzonder snel en geven ons aanzienlijk veel vertrouwen om onze SEO optimaal mogelijk en steeds meer te verbeteren."

  Nadine Bouman

  Agilitec

 • "Straffe sites geeft een prima service en levert knap werk. Je spreekt ook steeds met de zaakvoerder zelf, dus probleempjes of nieuwe initiatieven worden goed opgevolgd. Seppe is een topkerel."

  Luc Van Linden

  Schoenmakerij Luc

 • "Heel aangenaam samenwerken. Persoonlijke communicatie en staat steeds paraat met kennis van zaken! En als er toch een probleem is, wordt deze snel en discreet opgelost. Wij zijn uiterst tevreden!"

  Karen Baeten

  Tuincentrum Baeten

Partners

Astro - Build faster websites
Tailwind CSS - Rapidly build modern websites without ever leaving your HTML
Storyblok - The headless content management system that empowers 84,000 + developers and content teams to create better content experiences across any digital channel.
Vercel
Semrush
OpenAI
Website onderhoud

Contacteer ons

Websiteonderhoud voor een betaalbare prijs. Wij regelen alles op het gebied van websitebeheer, inclusief backups en updates, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Neem vandaag nog contact met ons op!

Contacteer ons