Website onderhoud

Professioneel website onderhoud op maat šŸ›”

Onze professionele website onderhoudsdiensten zorgen ervoor dat uw website altijd up-to-date is. Straffe Sites past de diensten op maat toe voor een optimale prestatie van uw website.

Contacteer ons

Laat ons zorgen voor uw website

Website onderhoud? Wij zijn er voor u

Optimaliseer de prestaties van uw website met professioneel website onderhoud van Straffe Sites. Wij nemen al uw websitebeheer zorgen uit handen door het monitoren, maken van back-ups, beheren en updaten van uw website. Vaarwel tegen constante zorgen en hallo tegen een up-to-date website!

Website onderhoud

Voor verschillende soorten websites

Straffe Sites biedt website onderhoud voor een verscheidenheid van verschillende website types. Of het nu gaat om headless, WordPress, Drupal, Joomla of Node.js apps - wij hebben het voor u geregeld! U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over uw website dankzij onze volledig beheerde service - wij zorgen ervoor dat alle servers altijd soepel en veilig draaien.

Website-onderhoud

Automatische backups en updates

Van uw website en database wordt elke dag een backup gemaakt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw gegevens. Als er iets mis gaat zetten wij een backup voor u terug. Voor sommige platformen, zoals WordPress, doen wij ook dagelijkse updates zodat u met het meest recente platform kunt blijven werken. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over het onderhoud van uw website.

Website onderhoud

Wij doen al het werk voor u

Het professioneel website onderhoud van Straffe Sites zorgt ervoor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. U kunt ook op ons vertrouwen als het gaat om het toevoegen van nieuwe content of het beantwoorden van vragen. Ons doel is om een goede klantenservice te bieden, zodat u zich altijd tevreden voelt met onze inspanningen.

Reviews

 • "Seppe is een fantastische webdeveloper. Hij is zeer vaardig, met een degelijke kennis van de laatste SEO ontwikkelingen en heeft oog voor design. Seppe levert consistent hoogwaardig werk op tijd en is een genoegen om mee samen te werken. Hij is zeer professioneel, reageert snel en is altijd bereid om dat extra stapje te zetten. Ik beveel Seppe van harte aan voor elk webdevelopment project."

  Stephan Van Roey

  New Impact

 • "Onze samenwerking met Seppe is ons uitstekend bevallen. Seppe denkt mee op alle niveaus en is goed bereikbaar. Wij zijn tevreden over de manier waarop we onze websites in samenwerking met Seppe hebben kunnen ombouwen via een veel moderner platform. De websites zijn bijzonder snel en geven ons aanzienlijk veel vertrouwen om onze SEO optimaal mogelijk en steeds meer te verbeteren."

  Nadine Bouman

  Agilitec

 • "Straffe sites geeft een prima service en levert knap werk. Je spreekt ook steeds met de zaakvoerder zelf, dus probleempjes of nieuwe initiatieven worden goed opgevolgd. Seppe is een topkerel."

  Luc Van Linden

  Schoenmakerij Luc

 • "Heel aangenaam samenwerken. Persoonlijke communicatie en staat steeds paraat met kennis van zaken! En als er toch een probleem is, wordt deze snel en discreet opgelost. Wij zijn uiterst tevreden!"

  Karen Baeten

  Tuincentrum Baeten

Partners

Partners

Deze tools helpen ons websites te bouwen.

Alles wat je moet weten over websites

Blog

Bekijk hieronder de verschillende blogs die je kunnen helpen bij het ontwikkelen en optimaliseren van je website.

Alle artikels

Website onderhoud

Contacteer ons

Website onderhoud tegen een prijs die u zich kunt veroorloven. Wij zorgen voor alle aspecten van websitebeheer, inclusief backups en updates, zodat u zich daar zelf geen zorgen over hoeft te maken. Neem vandaag nog contact met ons op.

Contacteer ons