Volledig beheerde webhosting - Straffe Sites

Volledig beheerde webhosting šŸ›”

Webhosting gemakkelijk gemaakt. Wij zorgen voor het beheer en de automatische back-up, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Contacteer ons

Website optimaliseren

Laat ons zorgen voor uw website

Webhosting nodig? Wij zijn er voor u

Zeg vaarwel tegen al uw website beheer zorgen. Webhosting van Straffe Sites betekent dat u niet meer constant hoeft te monitoren, back-ups te maken, te beheren of te updaten - laat ons dat maar doen!

Webhosting - Hosting voor alle soorten websites

Hosting voor alle soorten websites

Webhosting

Straffe Sites biedt top-notch webhosting oplossingen voor een verscheidenheid van verschillende website types. Of het nu gaat om WordPress, Drupal of Node.js apps - wij hebben het voor u geregeld! U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over uw website dankzij onze volledig beheerde service - wij zorgen ervoor dat alle servers altijd soepel en veilig draaien.

Webhosting - Automatische backups en updates

Automatische backups en updates

Webhosting

Van uw website en database wordt elke dag een backup gemaakt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw gegevens. Als er iets mis gaat zetten wij een backup voor u terug. Voor sommige platformen, zoals WordPress, doen wij ook dagelijkse updates zodat u met het meest recente platform kunt blijven werken. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over het beheer van uw website.

Webhosting - Wij doen al het werk voor u

Wij doen al het werk voor u

Webhosting

Onze volledig beheerde hosting zorgt ervoor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. U kunt ook op ons vertrouwen als het gaat om het toevoegen van nieuwe content of het beantwoorden van vragen. Ons doel is om een goede klantenservice te bieden, zodat u zich altijd tevreden voelt met onze inspanningen.

Partners

Partners

Deze tools helpen ons websites te bouwen.

Webhosting - Contacteer ons

Contacteer ons

Gemoedsrust hosting diensten tegen een prijs die u zich kunt veroorloven. Wij zorgen voor alle aspecten van websitebeheer, inclusief backups en updates, zodat u zich daar zelf geen zorgen over hoeft te maken. Neem vandaag nog contact met ons op.

Contacteer ons