Webhosting

Volledig beheerde webhosting 🛡

Webhosting made easy! Wij nemen het beheer en de automatische back-up voor je in de hand, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Contacteer ons

Wij nemen de zorg voor jouw website op ons

Jouw website verdient de beste webhosting!

Zeg dag tegen al je zorgen over websitebeheer. Webhosting van Straffe Sites betekent dat je niet meer constant hoeft te monitoren, back-ups te maken, te beheren of te updaten - laten wij dat maar doen!

Webhosting

Webhosting voor alle soorten sites

Zeg dag tegen al je website beheer stress. Webhosting bij Straffe Sites betekent geen constante monitoring, back-ups maken, beheren of updaten meer - laat ons dat werk maar doen! Onze top-notch webhosting oplossingen werken voor verschillende website types, van headless of WordPress tot Joomla of Node.js apps, we hebben het allemaal geregeld. Geniet van een volledig beheerde service.

Webhosting

Automatische backups en updates

Elke dag maken we een backup van jouw website en database, dus geen zorgen over de gegevens. Als er iets fout gaat, zetten we gewoon een backup terug voor je. En voor sommige platforms, zoals WordPress, doen we dagelijkse updates, zodat je altijd op de hoogte bent en het meest recente platform gebruikt. Geen stress meer over het beheren van je website!

Webhosting

Wij doen al het werk voor je

Met onze volledig beheerde webhosting hoef je je geen zorgen te maken. Vertrouw op ons om nieuwe content toe te voegen of vragen te beantwoorden. Onze prioriteit is om jou een top service te bieden, zodat je altijd tevreden bent met onze inzet.

Reviews

 • "Seppe is een fantastische webdeveloper. Hij is zeer vaardig, met een degelijke kennis van de laatste SEO ontwikkelingen en heeft oog voor design. Seppe levert consistent hoogwaardig werk op tijd en is een genoegen om mee samen te werken. Hij is zeer professioneel, reageert snel en is altijd bereid om dat extra stapje te zetten. Ik beveel Seppe van harte aan voor elk webdevelopment project."

  Stephan Van Roey

  New Impact

 • "Onze samenwerking met Seppe is ons uitstekend bevallen. Seppe denkt mee op alle niveaus en is goed bereikbaar. Wij zijn tevreden over de manier waarop we onze websites in samenwerking met Seppe hebben kunnen ombouwen via een veel moderner platform. De websites zijn bijzonder snel en geven ons aanzienlijk veel vertrouwen om onze SEO optimaal mogelijk en steeds meer te verbeteren."

  Nadine Bouman

  Agilitec

 • "Straffe sites geeft een prima service en levert knap werk. Je spreekt ook steeds met de zaakvoerder zelf, dus probleempjes of nieuwe initiatieven worden goed opgevolgd. Seppe is een topkerel."

  Luc Van Linden

  Schoenmakerij Luc

 • "Heel aangenaam samenwerken. Persoonlijke communicatie en staat steeds paraat met kennis van zaken! En als er toch een probleem is, wordt deze snel en discreet opgelost. Wij zijn uiterst tevreden!"

  Karen Baeten

  Tuincentrum Baeten

Partners

Astro - Build faster websites
Tailwind CSS - Rapidly build modern websites without ever leaving your HTML
Storyblok - The headless content management system that empowers 84,000 + developers and content teams to create better content experiences across any digital channel.
Vercel
Semrush
OpenAI
Webhosting

Contacteer ons

Betrouwbare webhosting diensten tegen een betaalbare prijs. Wij regelen alles voor het beheren van je website, inclusief backups en updates, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Laat het ons vandaag nog weten.

Contacteer ons