Freelance webdesigner - Seppe Gadeyne

Straffe S!tes

Freelance webdesigner

Ik ben Seppe, freelance webdesigner en oprichter van Straffe Sites. Dankzij mijn jarenlange expertise ontwikkel ik high performance websites. Deze websites scoren hoger in Google en helpen jouw bedrijf groeien.

Maak een afspraak

Straffe Sites staat klaar!

Heb je een freelance webdesigner nodig voor een kortstondig project? Nood aan een high performance website? Dan is Straffe Sites de juiste keuze voor jou.

Ervaren freelance webdesigner

Ervaren webdesigner

Freelance webdesigner

Ik ben een freelance webdesigner met expertise in alle dingen die bij webdesign en webdevelopment komen kijken: JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, Svelte, SvelteKit, Node.js, GUN, TailwindCSS, Storyblok, Shopify, WordPress, WooCommerce, Figma, Adobe Creative Suite, Linux, Cyber Security. Reeds +20 jaar ervaring als webdesigner.

Freelance webdesigner met een specialiteit

Freelancer met een specialiteit

Freelance webdesigner

De specialiteit van Straffe Sites ligt vooral in het ontwikkelen van high performance websites die hoog scoren in Google. Deze websites hebben geoptimaliseerde Google Web Vitals rating. Ze zijn stijlvol en makkelijk in gebruik voor de klant en de bezoeker. Ze worden volledig op maat ontwikkeld zonder gebruik te maken van een voorgekauwde template.

Freelance webdesigner werkt remote

Remote vanuit Antwerpen

Freelance webdesigner

Heb je een freelance webdesigner nodig voor een project? Dit kan voor kortere projecten, geen langdurige freelance projecten in house bij een firma. Ook werken we bij Straffe Sites volledig remote, om zo toegankelijk en beschikbaar mogelijk te zijn voor onze bestaande klantenportefeuille die reeds 150+ klanten telt. Kortom, heb je iemand nodig die weet waar hij mee bezig is en een expert is in webdesign op maat? Dan is Straffe Sites jouw ideale partner.

Freelance tarieven

Afhankelijk van de grootte van jouw project kun je me als freelancer boeken voor een uur, een dag, een week of enkele weken. Boek je me in één keer voor een langere periode? Dan krijg je een flinke korting op het normale uurtarief.

Freelance webdesigner per uur

Freelance / uur

Freelance webdesigner

Freelance webdesign en webdevelopment per uur komt op € 75 excl. btw.

Koop Freelance / uur
Freelance webdesigner per dag

Freelance / dag

Freelance webdesigner

Freelance webdesign en webdevelopment per dag komt op € 500 excl. btw.

Koop Freelance / dag
Freelance webdesigner per week

Freelance / week

Freelance webdesigner

Freelance webdesign en webdevelopment per week komt op € 2.000 excl. btw.

Koop Freelance / week

Websites gemaakt door Straffe Sites

De websites van Straffe Sites zijn razendsnel, brengen leads binnen en halen topscores in Google. Benieuwd? Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Webdevelopment voor Autosleutel Bijmaken

Autosleutel Bijmaken

Webdesign / webdevelopment

Autosleutel Bijmaken is een mini website gemaakt om hoog te scoren in Google onder het zoekwoord autosleutels laten bijmaken. Er komen alvast regelmatig prijs aanvragen binnen via de website.

Autosleutels Bijmaken
Website laten maken zoals GM Welding?

GM Welding

Webdesign / webdevelopment

Eddie van GM Welding is een freelance industriële laswerker en wilde een duidelijke website laten maken waarmee hij gemakkelijk kan worden teruggevonden in Google. Zijn nieuwe website staat bovenaan in Google als je zoekt op industriële laswerken.

GM Welding
Website laten maken zoals CLW Antwerpen?

CLW Antwerpen

Webdesign / webdevelopment

CLW Antwerpen is kiezen voor een systeem waarbij je 2 dagen naar school gaat en 3 dagen ervaring opdoet op een werkplek. Een informatieve fijne website waarvan de pagina's goed vindbaar zijn in Google.

CLW Antwerpen
Website laten maken zoals Nieuwbouw in Spanje?

Nieuwbouw in Spanje

Webdesign / webdevelopment

Freyke & Carl van Nieuwbouw Tenerife hebben een nieuwe website laten maken door Straffe Sites. Zij bieden vastgoed in Spanje aan in de meest begeerde regio's. Hun nieuwe website staat voor veel zoekwoorden in de top 3 bij Google.

Nieuwbouw in Spanje
Website laten maken zoals Roulez Roulez?

Roulez Roulez

Webdesign / webdevelopment

Roulez Roulez maakt online video's. Straffe Sites heeft hun oude WordPress website omgezet naar een nieuwe website, gebouwd met Svelte. Het doel, hoger scoren in Google! De site staat nu bovenaan in Google met hun belangrijkste zoekwoord videoproductie.

Roulez Roulez
Website laten maken zoals AKM Braeckmans?

AKM Braeckmans

Webdesign / webdevelopment

Marc heeft door Straffe Sites een nieuwe website laten maken voor zijn startende zelfstandige activiteit als dakdekker. Dankzij zijn nieuwe website had Marc al heel snel een volgeboekte agenda. Zijn website staat bovenaan in Google als je zoekt op roofing laten plaatsen.

AKM Braeckmans
Webdesign voor HWV Facilities

HWV Facilities

Webdesign / webdevelopment

HWV Facilities uit Izegem beheert alle facilitaire diensten binnen industriële bedrijven. Zij bieden verschillende diensten aan. Straffe Sites helpt om in Google te scoren met hun diensten zoals bijvoorbeeld asbestdaken verwijderen en valbeveiliging.

HWV Facilities
Website laten maken zoals Schotense Tuinwerken?

Schotense Tuinwerken

Webdesign / webdevelopment

Schotense Tuinwerken is een gepassioneerd hoveniersbedrijf. Straffe Sites heeft hun oude WordPress website omgezet naar een nieuwe professionele website. Een professionele website met een goede lokale visibiliteit in Google.

Schotense Tuinwerken
Webdesign voor Pontus Photography

Pontus Photography

Webdesign / webdevelopment

Unieke en belangrijke momenten verdienen het om gefotografeerd te worden op een originele manier. Ben je op zoek naar een portretfotograaf van de hoogste kwaliteit, foto’s van een belangrijk evenement of prachtige familiefoto’s? Pontus Photography is de fotograaf die je zoekt.

Pontus Photography
Website laten maken zoals Healthy Life Education?

Healthy Life Education

Webdesign / webdevelopment

Carl heeft een website laten maken voor zijn nieuw afkickcentrum in Antwerpen voor mensen met een verslavingsproblematiek. Straffe Sites werk proactief aan de website van Healthy Life Education met het doel hoger te scoren in Google.

Healthy Life Education
Webdevelopment sympl

sympl

Webdevelopment

De technologie van sympl helpt kleine - en iets minder kleine - bedrijven bij het rekruteren van passieve werkzoekenden via doelgerichte advertenties op sociale media. Straffe Sites deed het webdevelopment voor deze high performance website en zorgde voor een unieke verbinding met Google Tag Manager voor meer insights.

sympl
Freelance webdeveloper gezocht?

Maak een afspraak

Reserveer vrijblijvend een online kennismakingsgesprek om jouw plannen te bespreken. Elkaar helpen groeien, daaruit halen we onze grootste voldoening! Authenticiteit, eerlijkheid en respectvol ondernemen; dat is wat telt.

Maak een afspraak