Verhoog de prestaties van uw site met Storyblok CMS - Straffe Sites

Verhoog de prestaties van uw site met Storyblok🥇

Een website onderhouden zonder hoofdpijn. Met Storyblok's headless CMS, kunt u gemakkelijk content leveren vanaf elke locatie zonder zorgen te hoeven maken over code of systeem problemen.

Contacteer ons

Copywriting aanbod

Een nieuwe manier om uw website te beheren

Website met Storyblok CMS nodig? Wij zijn er voor u

Verbeter de prestaties, veiligheid en betrokkenheid van uw website met Storyblok, een headless CMS.

Storyblok CMS - Intuïtief en samenwerkend creëren

Intuïtief en samenwerkend creëren

Headless CMS

Storyblok's visuele editor brengt de kracht van design en UX naar content creatie. Het is het eerste headless CMS dat content teams volledige controle geeft over hun werk - waardoor ze elk stuk visueel kunnen creëren, bewerken en fine-tunen voor een naadloze gebruikerservaring. Met Storyblok visual editor's live preview mode, kunt u nieuwe pagina's in real time publiceren zonder ooit de code aan te raken! Deze suite bevat ook een overvloed aan tools zoals sjablonen, componenten, enz., die zijn geoptimaliseerd voor oneindige creativiteit.

Storyblok CMS - Maak web performance dromen een realiteit

Maak web performance dromen een realiteit

Headless CMS

Storyblok maakt gebruik van een API-first architectuur, vol met krachtige technologieën die ontwikkelaars in staat stellen de prestaties, snelheid en caching op bedrijfsniveau drastisch te verbeteren. Verbeter de webprestaties met intelligente caching en een wereldwijd CDN. Ontvang onbeperkte SEO optimalisatie voor uw pagina's met slechts één klik! Transformeer, optimaliseer en cache elke afbeelding door het gebruik van Storyblok's image service.

Storyblok CMS - De toekomst van website ontwikkeling

De toekomst van website ontwikkeling

Headless cMS

Storyblok maakt gebruik van een innovatieve Jamstack-architectuur, die krachtige technologieën bevat die zijn ontworpen om de efficiëntie voor ontwikkelaars te maximaliseren. Dit omvat het stimuleren van de website prestaties door middel van intelligente caching en een wereldwijde CDN; het bereiken van hogere rankings op Google door middel van onbeperkte SEO optimalisatie; het optimaliseren van elke afbeelding met Storyblok's state-of-the-art image service.

Partners

Partners

Deze tools helpen ons websites te bouwen.

Websites gemaakt door Straffe Sites

Case studies

Websites van Straffe Sites zijn bliksemsnel, brengen leads binnen en scoren top in Google. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Copywriter gezocht?

Contacteer ons

Storyblok is een krachtig CMS dat uw website prachtig vormgeeft, aantrekkelijk en veilig maakt. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen, neem dan vandaag nog contact op.

Contacteer ons