Storyblok

Verhoog de prestaties van uw site met Storyblok🥇

Een website onderhouden zonder hoofdpijn. Met Storyblok's headless CMS, kunt u gemakkelijk content leveren vanaf elke locatie zonder zorgen te hoeven maken over code of systeem problemen.

Contacteer ons

Een nieuwe manier om uw website te beheren

Website met Storyblok CMS nodig? Wij zijn er voor u

Verbeter de prestaties, veiligheid en betrokkenheid van uw website met Storyblok, een headless CMS.

Storyblok, een headless CMS

Intuïtief en samenwerkend creëren

Storyblok's visuele editor brengt de kracht van design en UX naar content creatie. Het is het eerste headless CMS dat content teams volledige controle geeft over hun werk - waardoor ze elk stuk visueel kunnen creëren, bewerken en fine-tunen voor een naadloze gebruikerservaring. Met Storyblok visual editor's live preview mode, kunt u nieuwe pagina's in real time publiceren zonder ooit de code aan te raken! Deze suite bevat ook een overvloed aan tools zoals sjablonen, componenten, enz., die zijn geoptimaliseerd voor oneindige creativiteit.

Storyblok, een headless CMS

Maak web performance dromen een realiteit

Storyblok maakt gebruik van een API-first architectuur, vol met krachtige technologieën die ontwikkelaars in staat stellen de prestaties, snelheid en caching op bedrijfsniveau drastisch te verbeteren. Verbeter de webprestaties met intelligente caching en een wereldwijd CDN. Ontvang onbeperkte SEO optimalisatie voor uw pagina's met slechts één klik! Transformeer, optimaliseer en cache elke afbeelding door het gebruik van Storyblok's image service.

Storyblok, een headless CMS

De toekomst van website ontwikkeling

Storyblok maakt gebruik van een innovatieve Jamstack-architectuur, die krachtige technologieën bevat die zijn ontworpen om de efficiëntie voor ontwikkelaars te maximaliseren. Dit omvat het stimuleren van de website prestaties door middel van intelligente caching en een wereldwijde CDN; het bereiken van hogere rankings op Google door middel van onbeperkte SEO optimalisatie; het optimaliseren van elke afbeelding met Storyblok's state-of-the-art image service.

Reviews

 • "Seppe is een fantastische webdeveloper. Hij is zeer vaardig, met een degelijke kennis van de laatste SEO ontwikkelingen en heeft oog voor design. Seppe levert consistent hoogwaardig werk op tijd en is een genoegen om mee samen te werken. Hij is zeer professioneel, reageert snel en is altijd bereid om dat extra stapje te zetten. Ik beveel Seppe van harte aan voor elk webdevelopment project."

  Stephan Van Roey

  New Impact

 • "Onze samenwerking met Seppe is ons uitstekend bevallen. Seppe denkt mee op alle niveaus en is goed bereikbaar. Wij zijn tevreden over de manier waarop we onze websites in samenwerking met Seppe hebben kunnen ombouwen via een veel moderner platform. De websites zijn bijzonder snel en geven ons aanzienlijk veel vertrouwen om onze SEO optimaal mogelijk en steeds meer te verbeteren."

  Nadine Bouman

  Agilitec

 • "Straffe sites geeft een prima service en levert knap werk. Je spreekt ook steeds met de zaakvoerder zelf, dus probleempjes of nieuwe initiatieven worden goed opgevolgd. Seppe is een topkerel."

  Luc Van Linden

  Schoenmakerij Luc

 • "Heel aangenaam samenwerken. Persoonlijke communicatie en staat steeds paraat met kennis van zaken! En als er toch een probleem is, wordt deze snel en discreet opgelost. Wij zijn uiterst tevreden!"

  Karen Baeten

  Tuincentrum Baeten

Partners

Partners

Deze tools helpen ons websites te bouwen.

Alles wat je moet weten over websites

Blog

Bekijk hieronder de verschillende blogs die je kunnen helpen bij het ontwikkelen en optimaliseren van je website.

Alle artikels

Websites gemaakt door Straffe Sites

Case studies

Websites van Straffe Sites zijn bliksemsnel, brengen leads binnen en scoren top in Google. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Copywriter gezocht?

Contacteer ons

Storyblok is een krachtig CMS dat uw website prachtig vormgeeft, aantrekkelijk en veilig maakt. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen, neem dan vandaag nog contact op.

Contacteer ons