Storyblok

Verhoog de prestaties van je website met Storyblok 🚀

Een website beheren zonder stress. Met het headless CMS van Storyblok, lever je gemakkelijk content vanaf elke plek zonder je zorgen te hoeven maken over code of technische problemen.

Contacteer ons

Een nieuwe manier om je website te beheren

Website met Storyblok nodig? Wij staan klaar voor je!

Als websitebouwer maken we gebruik van Storyblok, het revolutionaire headless CMS, om hoogwaardige, veilige en boeiende websites te bouwen.

Storyblok, een headless CMS

Intuïtief en samenwerkend creëren

Met Storyblok zijn visuele editor, breng je de kracht van design en UX naar je content creatie. Het is het eerste headless CMS dat content teams volledige controle geeft, zodat ze elk stuk visueel kunnen maken, aanpassen en finetunen voor een soepele gebruikerservaring. Met de live preview mode, kan je nieuwe pagina's in real-time publiceren zonder ooit de code aan te raken! Bovendien bevat de suite veel tools zoals sjablonen, componenten, enz. die geoptimaliseerd zijn voor oneindige creativiteit.

Storyblok, een headless CMS

Maak web performance dromen een realiteit

Storyblok gebruikt een API-first architectuur met krachtige technologieën die ontwikkelaars helpen de prestaties, snelheid en caching drastisch te verbeteren op bedrijfsniveau. Verhoog je website prestaties met slimme caching en een wereldwijd CDN. Krijg onbeperkte SEO optimalisaties voor je pagina's met één klik! Transformeer, optimaliseer en cache elke afbeelding met Storyblok's image service.

Storyblok, een headless CMS

De toekomst van website ontwikkeling

Met Storyblok maak je gebruik van een super innovatieve manier van werken, de Jamstack-architectuur. Hierdoor heb je alle technologieën tot je beschikking om snel en efficiënt aan de slag te gaan. Je website presteert beter dankzij slimme caching en een wereldwijd CDN. Ook scoor je beter op Google door onbeperkte SEO optimalisatie. Bovendien maak je gebruik van een state-of-the-art image service, waardoor je afbeeldingen makkelijker kunt optimaliseren.

Reviews

 • "Seppe is een fantastische webdeveloper. Hij is zeer vaardig, met een degelijke kennis van de laatste SEO ontwikkelingen en heeft oog voor design. Seppe levert consistent hoogwaardig werk op tijd en is een genoegen om mee samen te werken. Hij is zeer professioneel, reageert snel en is altijd bereid om dat extra stapje te zetten. Ik beveel Seppe van harte aan voor elk webdevelopment project."

  Stephan Van Roey

  New Impact

 • "Onze samenwerking met Seppe is ons uitstekend bevallen. Seppe denkt mee op alle niveaus en is goed bereikbaar. Wij zijn tevreden over de manier waarop we onze websites in samenwerking met Seppe hebben kunnen ombouwen via een veel moderner platform. De websites zijn bijzonder snel en geven ons aanzienlijk veel vertrouwen om onze SEO optimaal mogelijk en steeds meer te verbeteren."

  Nadine Bouman

  Agilitec

 • "Straffe sites geeft een prima service en levert knap werk. Je spreekt ook steeds met de zaakvoerder zelf, dus probleempjes of nieuwe initiatieven worden goed opgevolgd. Seppe is een topkerel."

  Luc Van Linden

  Schoenmakerij Luc

 • "Heel aangenaam samenwerken. Persoonlijke communicatie en staat steeds paraat met kennis van zaken! En als er toch een probleem is, wordt deze snel en discreet opgelost. Wij zijn uiterst tevreden!"

  Karen Baeten

  Tuincentrum Baeten

Partners

Astro - Build faster websites
Tailwind CSS - Rapidly build modern websites without ever leaving your HTML
Storyblok - The headless content management system that empowers 84,000 + developers and content teams to create better content experiences across any digital channel.
Vercel
Semrush
OpenAI

Websites gemaakt door Straffe Sites

Case studies

Websites van Straffe Sites zijn bliksemsnel, brengen leads binnen en scoren top in Google. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Copywriter gezocht?

Contacteer ons

Storyblok is een krachtig CMS dat jouw website er mooi uit laat zien, aantrekkelijk en veilig maakt. Wil je meer weten over wat we voor je kunnen doen? Neem vandaag nog contact op!

Contacteer ons