Responsief webdesign

Responsief webdesign dat scoort op Google šŸ¤³

Nu is het tijd om uw site responsief te maken. Responsief webdesign geeft een hoge score op Google zijn pagina ranking systeem. Waarom? Omdat het klanten een site biedt die ze kunnen bekijken op elk apparaat dat ze gebruiken.

Contacteer ons

Websites die zorgen dat je gevonden wordt

Responsief webdesign nodig? Wij zijn er voor u

Zorg voor een website die mobiel responsief is en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Responsief webdesign is wat Google aanbeveelt voor websites die hoger willen scoren op de resultatenpagina's van zoekmachines.

Responsief webdesign - Waarom responsief webdesign

Waarom responsief webdesign

Een responsieve website kan alleen maar voordelen bieden. En wij zorgen ervoor dat uw website perfect werkt op alle apparaten; elke keer dat u hem bezoekt, zal hij sneller werken dan ooit tevoren! Snelheid is een belangrijke parameter om hoog te scoren in zoekmachines - wat betekent dat uw nieuwe website bliksemsnel zal zijn!

Responsief webdesign - Snelle laadtijden

Responsief webdesign goed geregeld

Wij zorgen ervoor dat uw website optimaal is ingericht om hoge posities in Google te behalen. Door middel van verschillende webdesign technieken, zoals goede SEO, bliksemsnelle laadtijden en responsieve designs - kan de juiste website voor u worden gerealiseerd. Samen komen we tot een geĆÆdealiseerde versie van uw toekomstige responsieve ontworpen website!

Responsief webdesign - Aandacht voor details

Aandacht voor details

Een esthetische vormgeving in combinatie met een responsive webdesign zorgt voor een mooie en gebruiksvriendelijke website voor uw bezoekers. Wij zorgen voor elk detail, van kleurenschema tot lettertype selectie, zodat u een online ervaring kunt bieden die de ervaring in persoon evenaart.

Reviews

 • "Seppe is een fantastische webdeveloper. Hij is zeer vaardig, met een degelijke kennis van de laatste SEO ontwikkelingen en heeft oog voor design. Seppe levert consistent hoogwaardig werk op tijd en is een genoegen om mee samen te werken. Hij is zeer professioneel, reageert snel en is altijd bereid om dat extra stapje te zetten. Ik beveel Seppe van harte aan voor elk webdevelopment project."

  Stephan Van Roey

  New Impact

 • "Onze samenwerking met Seppe is ons uitstekend bevallen. Seppe denkt mee op alle niveaus en is goed bereikbaar. Wij zijn tevreden over de manier waarop we onze websites in samenwerking met Seppe hebben kunnen ombouwen via een veel moderner platform. De websites zijn bijzonder snel en geven ons aanzienlijk veel vertrouwen om onze SEO optimaal mogelijk en steeds meer te verbeteren."

  Nadine Bouman

  Agilitec

 • "Straffe sites geeft een prima service en levert knap werk. Je spreekt ook steeds met de zaakvoerder zelf, dus probleempjes of nieuwe initiatieven worden goed opgevolgd. Seppe is een topkerel."

  Luc Van Linden

  Schoenmakerij Luc

 • "Heel aangenaam samenwerken. Persoonlijke communicatie en staat steeds paraat met kennis van zaken! En als er toch een probleem is, wordt deze snel en discreet opgelost. Wij zijn uiterst tevreden!"

  Karen Baeten

  Tuincentrum Baeten

Partners

Partners

Deze tools helpen ons websites te bouwen.

Alles wat je moet weten over websites

Blog

Bekijk hieronder de verschillende blogs die je kunnen helpen bij het ontwikkelen en optimaliseren van je website.

Alle artikels

Websites gemaakt door Straffe Sites

Case studies

Websites van Straffe Sites zijn bliksemsnel, brengen leads binnen en scoren top in Google. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Veel gestelde vragen

FAQ

Laten we eens verder ingaan op enkele veelgestelde vragen die mensen hebben over webdesign, webdevelopment en het laten maken van een website.

Hoe kom je hoger in de zoekresultaten?

Webdesign en webdevelopment kunnen invloed hebben op de vindbaarheid van een website op verschillende manieren. Hier zijn een aantal belangrijke factoren.

Laadtijd

Als een website langzaam laadt, kan dit negatief effect hebben op de ranking van de website in de zoekresultaten. Zoekmachines geven de voorkeur aan snelle en gebruiksvriendelijke websites.

Gebruiksvriendelijkheid

Als een website moeilijk te navigeren is, zullen bezoekers snel afhaken en teruggaan naar de zoekresultaten. Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die gemakkelijk te gebruiken zijn, omdat dit betekent dat de bezoekers langer op de website blijven en meer informatie consumeren.

Technische SEO

Er zijn verschillende technische aspecten van webdevelopment die van invloed kunnen zijn op de vindbaarheid van een website. Dit omvat bijvoorbeeld het gebruik van website standaarden en semantische opmaak, het opnemen van alt teksten voor afbeeldingen, en het gebruik van een duidelijke URL-structuur.

Responsief webdesign

Steeds meer mensen gebruiken hun mobiele telefoon om online te zoeken. Als een website niet goed werkt op mobiele apparaten, kan dit leiden tot een slechte gebruikerservaring en een lagere ranking in de zoekresultaten.

Relevantie

Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die relevant zijn voor wat mensen zoeken. Als een website goed is ontworpen en relevante, kwalitatief hoogwaardige informatie biedt, zal dit de vindbaarheid van de website verbeteren.

In samenvatting kan goed webdesign en webdevelopment dus bijdragen aan een hogere ranking in de zoekresultaten door de website snel te laten laden, gebruiksvriendelijk te maken, goed te optimaliseren voor zoekmachines, mobielvriendelijk te zijn en relevante informatie te bieden.

Wat is goed webdesign voor een zakelijke website?

Om het beste webdesign te maken voor een zakelijke website, zijn hier een aantal belangrijke overwegingen.

Zorg voor een professioneel uiterlijk

Een zakelijke website moet professioneel ogen en vertrouwen uitstralen bij bezoekers. Kies daarom voor een opgeruimd, eenvoudig ontwerp en gebruik professionele afbeeldingen en typografie.

Maak gebruik van duidelijke navigatie

Zorg voor een duidelijke navigatiestructuur zodat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Gebruik korte, duidelijke menu-items en maak gebruik van breadcrumb trails om de positie van de gebruiker op de site duidelijk te maken.

Zorg voor snelle laadtijd

Laadtijd is van groot belang voor de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van een website. Zorg ervoor dat de website snel laadt door bijvoorbeeld afbeeldingen te comprimeren en onnodige plugins te verwijderen.

Maak gebruik van responsief webdesign

Steeds meer mensen gebruiken hun mobiele telefoon om online te zoeken. Zorg ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten door gebruik te maken van responsief webdesign.

Zorg voor relevante en kwalitatief hoogwaardige inhoud

Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die relevante, kwalitatief hoogwaardige informatie bieden. Zorg ervoor dat de inhoud op de website up-to-date is en waarde toevoegt voor de bezoekers.

Maak gebruik van duidelijke calls-to-action

Zorg ervoor dat bezoekers weten wat ze moeten doen na het bezoeken van de website door duidelijke calls-to-action te gebruiken, zoals "Contacteer ons" of "Bestel nu".

Optimaliseer voor zoekmachines

Zorg ervoor dat de website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines door bijvoorbeeld relevante zoekwoorden te gebruiken en technische SEO aspecten zoals de website standaarden en semantische opmaak te respecteren.

Wat heb je nodig om met je website te starten?

Een webdeveloper zal de meeste voorbereidingen treffen alvorens een afgewerkte website af te leveren. Er zijn echter een aantal zaken die u het beste van tevoren kunt voorbereiden en aan de webdeveloper kunt geven.

 • Doe zelf een zoekwoorden onderzoek of laat er een uitvoeren door de webdeveloper

 • Werk op basis van dit onderzoek de inhoud uit voor de website

 • Afbeeldingen zijn belangrijk, als je vanaf het begin goede kwaliteit foto's aanlevert om te gebruiken dan is dat het beste; zo niet dan zal de webdeveloper goede stockfoto's kopen uit een database

 • Maak duidelijke afspraken met de webdeveloper over de planning en oplevering van de website - geef tijdig feedback zodat hij/zij weet waar nog aan gewerkt moet worden

Responsief webdesign

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op om uw website responsief te maken! Met responsief webdesign is het mogelijk om een consistente gebruikerservaring te bieden op een groot aantal verschillende apparaten.

Contacteer ons