Responsief webdesign

Responsief webdesign dat werkt op elk apparaat šŸ¤³

Tijd om jouw website responsief te maken! Responsief webdesign zorgt voor een hogere positie in Google's ranking systeem. Waarom? Omdat het klanten de mogelijkheid geeft om je website op elk apparaat te bekijken.

Contacteer ons

Websites die zorgen dat je gevonden wordt

Responsief webdesign nodig? Wij staan voor je klaar!

Zorg voor een website die fijn te bekijken is op mobiel Ć©n geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit is precies wat Google aanbeveelt als je hoger wilt scoren in de zoekresultaten.

Responsief webdesign - Waarom responsief webdesign

Waarom responsief webdesign

Een responsieve website is alleen maar voordelen. Wij zorgen er voor dat jouw website perfect werkt op alle toestellen, elke keer weer! Snelheid is super belangrijk om hoger in Google te scoren, dus jouw nieuwe website zal snel als een bliksem zijn!

Responsief webdesign - Snelle laadtijden

Responsief webdesign goed geregeld

Wij zorgen ervoor dat jouw website op punt staat om hoge posities in Google te scoren. Dankzij allerlei webdesign technieken, zoals goede SEO, snelle laadtijden en responsieve designs, kunnen we de perfecte website voor jou creƫren. Samen bouwen we aan een geperfectioneerde versie van jouw toekomstige responsieve website!

Responsief webdesign - Aandacht voor details

Aandacht voor details

Een mooi uiterlijk en een responsief webdesign zorgen voor een website die mooi en gebruiksvriendelijk is voor jouw bezoekers. Wij nemen elk detail mee, van kleuren tot lettertype keuze, zodat jij een online ervaring kunt bieden die op niets in te leveren heeft aan de ervaring in persoon.

Reviews

 • "Seppe is een fantastische webdeveloper. Hij is zeer vaardig, met een degelijke kennis van de laatste SEO ontwikkelingen en heeft oog voor design. Seppe levert consistent hoogwaardig werk op tijd en is een genoegen om mee samen te werken. Hij is zeer professioneel, reageert snel en is altijd bereid om dat extra stapje te zetten. Ik beveel Seppe van harte aan voor elk webdevelopment project."

  Stephan Van Roey

  New Impact

 • "Onze samenwerking met Seppe is ons uitstekend bevallen. Seppe denkt mee op alle niveaus en is goed bereikbaar. Wij zijn tevreden over de manier waarop we onze websites in samenwerking met Seppe hebben kunnen ombouwen via een veel moderner platform. De websites zijn bijzonder snel en geven ons aanzienlijk veel vertrouwen om onze SEO optimaal mogelijk en steeds meer te verbeteren."

  Nadine Bouman

  Agilitec

 • "Straffe sites geeft een prima service en levert knap werk. Je spreekt ook steeds met de zaakvoerder zelf, dus probleempjes of nieuwe initiatieven worden goed opgevolgd. Seppe is een topkerel."

  Luc Van Linden

  Schoenmakerij Luc

 • "Heel aangenaam samenwerken. Persoonlijke communicatie en staat steeds paraat met kennis van zaken! En als er toch een probleem is, wordt deze snel en discreet opgelost. Wij zijn uiterst tevreden!"

  Karen Baeten

  Tuincentrum Baeten

Partners

Astro - Build faster websites
Tailwind CSS - Rapidly build modern websites without ever leaving your HTML
Storyblok - The headless content management system that empowers 84,000 + developers and content teams to create better content experiences across any digital channel.
Vercel
Semrush
OpenAI

Websites gemaakt door Straffe Sites

Case studies

Websites van Straffe Sites zijn bliksemsnel, brengen leads binnen en scoren top in Google. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Veel gestelde vragen

FAQ

Heb je vragen over webdesign en webdevelopment? Bekijk onze veelgestelde vragen, blog of neem contact op met Seppe van Straffe Sites voor specifieke antwoorden en informatie.

Wat is de prijs voor het laten maken van een website?

De gebruikelijke kosten voor het laten bouwen van een website variĆ«ren tussen ā‚¬ 500 en ā‚¬ 5.000, afhankelijk van aspecten zoals het aantal pagina's, de ingewikkeldheid van de functies en het webdesign. Lees de blogpost voor meer informatie over de diverse kosten die gepaard gaan met het laten ontwikkelen van een website.

Hoe kan ik mijn website optimaliseren om hoger in Google te scoren?

Om hoger in Google te scoren, kun je de volgende stappen ondernemen: voer een zoekwoordenonderzoek uit, focus op Ć©Ć©n zoekwoord per pagina, optimaliseer de inhoud van je website, gebruik de juiste heading tags, zorg voor een snelle website, geef bestandsnamen een naam met het zoekwoord van de pagina, test de pagina's met Google PageSpeed Insights, gebruik van interne en externe links, bouw aan een sociale media aanwezigheid en zie zoekmachine optimalisatie als een continu proces. Ontdek meer in de blogposts over SEO optimalisatie en tips om jouw website hoger in Google te krijgen.

Wat heb je nodig om met je website te starten?

Voordat een webdeveloper aan de slag gaat met je website, moeten er een paar voorbereidingen gedaan worden. Hier zijn een paar tips om het proces soepeler te laten verlopen:

 1. Doe een zoekwoordenonderzoek of laat dit door de webdeveloper doen.

 2. Maak gebruik van het onderzoek voor het opbouwen van de inhoud op je website en pas artificiƫle intelligentie toe om zelf teksten te schrijven. Je kunt ook een professional raadplegen voor advies op dit gebied.

 3. Zorg voor goede kwaliteit afbeeldingen, of laat de webdeveloper goede stockfoto's kopen.

 4. Maak duidelijke afspraken over de planning en oplevering van de website. Geef tijdig feedback, zodat de webdeveloper weet wat er nog verbeterd moet worden.

Wat is goed webdesign voor een zakelijke website?

Bij het creƫren van het beste webdesign voor een zakelijke website zijn er een aantal belangrijke overwegingen. Ten eerste is het essentieel om een professioneel uiterlijk te waarborgen, met een opgeruimd, eenvoudig ontwerp en het gebruik van professionele afbeeldingen en typografie.

Een snelle laadtijd en het gebruik van semantische opmaak zijn cruciaal voor de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid.

Responsief webdesign is belangrijk, omdat steeds meer mensen hun mobiele telefoon gebruiken om online te zoeken, dus zorg ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten.

Zorg voor relevante en kwalitatief hoogwaardige inhoud, aangezien zoekmachines de voorkeur geven aan websites die waardevolle informatie bieden. Houd de inhoud up-to-date en zorg dat deze waarde toevoegt voor de bezoekers. Een duidelijke navigatiestructuur helpt bezoekers gemakkelijk te vinden wat ze zoeken, dus gebruik korte, duidelijke menu-items en breadcrumb trails om de positie van de gebruiker op de site te verduidelijken.

Maak gebruik van duidelijke calls-to-action, zoals "Contacteer ons" of "Bestel nu", zodat bezoekers weten wat ze moeten doen na het bezoeken van de website. Tenslotte, optimaliseer de website voor zoekmachines door relevante zoekwoorden te gebruiken en technische SEO aspecten zoals website standaarden en semantische opmaak te respecteren.

Responsief webdesign

Contacteer ons

Contacteer ons vandaag nog om je website responsief te maken! Responsief webdesign maakt het mogelijk om op veel verschillende apparaten altijd een consistente gebruikerservaring te bieden.

Contacteer ons