CDN

Say goodbye to slow websites 👋

Wij ontwerpen en bouwen een website voor u die hoog scoort in de zoekmachine. Wij maken gebruik van Vercel, een content delivery network (CDN) dat geen installatie vereist - zodra gepubliceerd, zal uw site toegankelijk zijn over de hele wereld in de bliksem snelheid.

Contacteer ons

Bliksemsnelle laadtijden met een wereldwijd CDN

Uw website op een CDN? Wij zijn er voor u

Waarom langzaam gaan als u aan de top kunt staan? Krijg bliksemsnelle laadtijden met het wereldwijde CDN van Vercel. Wij kunnen voor u een headless website bouwen die goed scoort in Google.

CDN - Vercel - Snelle laadtijden

Snelle laadtijden

Met Vercel als uw serviceprovider kunt u uw website vanaf elke plek ter wereld benaderen. Deze technologie routeert het verkeer op intelligente wijze op basis van locatie en zorgt voor servers op optimale locaties, zodat uw website beschikbaar is wanneer dat het meest nodig is. Met betrouwbare hosting via deze high-performance infrastructuur is er altijd ruimte voor groei, zodat uw website nooit down gaat of te traag wordt door overbezetting.

CDN - Vercel - Hogere rankings

Hogere rankings

Met de kracht van Vercel's content delivery network wordt uw website snel geserveerd aan degenen die ernaar op zoek zijn. Bovendien zorgt ons team ervoor dat uw nieuwe website in een mum van tijd up-and-running is op dit netwerk, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

CDN - Vercel - Headless website

Headless website

De sites die wij hosten op Vercel zijn allemaal headless. Dit betekent dat het CMS los staat van het platform dat wordt gebruikt - in dit geval, Storyblok. Het stelt ons in staat om content creators te voorzien van krachtige tools zoals een visuele editor zodat zij er zeker van kunnen zijn dat hun content te allen tijde up-to-date is.

Reviews

 • "Seppe is een fantastische webdeveloper. Hij is zeer vaardig, met een degelijke kennis van de laatste SEO ontwikkelingen en heeft oog voor design. Seppe levert consistent hoogwaardig werk op tijd en is een genoegen om mee samen te werken. Hij is zeer professioneel, reageert snel en is altijd bereid om dat extra stapje te zetten. Ik beveel Seppe van harte aan voor elk webdevelopment project."

  Stephan Van Roey

  New Impact

 • "Onze samenwerking met Seppe is ons uitstekend bevallen. Seppe denkt mee op alle niveaus en is goed bereikbaar. Wij zijn tevreden over de manier waarop we onze websites in samenwerking met Seppe hebben kunnen ombouwen via een veel moderner platform. De websites zijn bijzonder snel en geven ons aanzienlijk veel vertrouwen om onze SEO optimaal mogelijk en steeds meer te verbeteren."

  Nadine Bouman

  Agilitec

 • "Straffe sites geeft een prima service en levert knap werk. Je spreekt ook steeds met de zaakvoerder zelf, dus probleempjes of nieuwe initiatieven worden goed opgevolgd. Seppe is een topkerel."

  Luc Van Linden

  Schoenmakerij Luc

 • "Heel aangenaam samenwerken. Persoonlijke communicatie en staat steeds paraat met kennis van zaken! En als er toch een probleem is, wordt deze snel en discreet opgelost. Wij zijn uiterst tevreden!"

  Karen Baeten

  Tuincentrum Baeten

Partners

Partners

Deze tools helpen ons websites te bouwen.

Alles wat je moet weten over websites

Blog

Bekijk hieronder de verschillende blogs die je kunnen helpen bij het ontwikkelen en optimaliseren van je website.

Alle artikels

Webhosting - Contacteer ons

Contacteer ons

Verbeter de laadsnelheid van uw website en rank beter in Google met Vercel's wereldwijde CDN. Ontdek vandaag nog hoeveel een headless website op CDN kan kosten.

Contacteer ons