CDN

Say goodbye to slow websites 👋

Wij ontwerpen en bouwen prestatiegerichte websites die hoog scoren bij zoekmachines. We gebruiken Vercel, een CDN met wereldwijd toegangspunten. Eenmaal gepubliceerd, is jouw site overal ter wereld snel bereikbaar!

Contacteer ons

Bliksemsnelle laadtijden met een wereldwijd CDN

Jouw website op een CDN? Wij staan klaar om te helpen!

Waarom traag als je op de top kunt staan? Vercel's wereldwijde CDN zorgt voor bliksemsnelle laadtijden. Wij bouwen een headless website voor je die goed scoort bij Google!

CDN

Snelle laadtijden

Met Vercel als je serviceprovider kun je je website overal ter wereld bereiken. Deze technologie stuurt verkeer op slimme manier naar servers op de beste locaties, zodat je site altijd bereikbaar is wanneer jij het nodig hebt. Dankzij de betrouwbare hosting via deze high-performance infrastructuur is er altijd ruimte voor groei, zodat je website nooit offline gaat of te traag wordt door overbelasting.

CDN - Vercel - Hogere rankings

Hogere rankings

Met de kracht van Vercel's content delivery network wordt je website snel geserveerd aan mensen die erop zoeken, wat je posities in de zoekmachines verbeterd. Ons team zorgt er ook voor dat je nieuwe website in een handomdraai up-and-running is op dit netwerk, zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

CDN - Vercel - Headless website

Headless website

De sites die wij hosten op Vercel zijn allemaal headless. Dit betekent dat het headless CMS los staat van het platform dat wordt gebruikt - in dit geval, Storyblok. Het stelt ons in staat om content creators te voorzien van krachtige tools zoals een visuele editor zodat zij er zeker van kunnen zijn dat hun content te allen tijde up-to-date is.

Reviews

 • "Seppe is een fantastische webdeveloper. Hij is zeer vaardig, met een degelijke kennis van de laatste SEO ontwikkelingen en heeft oog voor design. Seppe levert consistent hoogwaardig werk op tijd en is een genoegen om mee samen te werken. Hij is zeer professioneel, reageert snel en is altijd bereid om dat extra stapje te zetten. Ik beveel Seppe van harte aan voor elk webdevelopment project."

  Stephan Van Roey

  New Impact

 • "Onze samenwerking met Seppe is ons uitstekend bevallen. Seppe denkt mee op alle niveaus en is goed bereikbaar. Wij zijn tevreden over de manier waarop we onze websites in samenwerking met Seppe hebben kunnen ombouwen via een veel moderner platform. De websites zijn bijzonder snel en geven ons aanzienlijk veel vertrouwen om onze SEO optimaal mogelijk en steeds meer te verbeteren."

  Nadine Bouman

  Agilitec

 • "Straffe sites geeft een prima service en levert knap werk. Je spreekt ook steeds met de zaakvoerder zelf, dus probleempjes of nieuwe initiatieven worden goed opgevolgd. Seppe is een topkerel."

  Luc Van Linden

  Schoenmakerij Luc

 • "Heel aangenaam samenwerken. Persoonlijke communicatie en staat steeds paraat met kennis van zaken! En als er toch een probleem is, wordt deze snel en discreet opgelost. Wij zijn uiterst tevreden!"

  Karen Baeten

  Tuincentrum Baeten

Partners

Astro - Build faster websites
Tailwind CSS - Rapidly build modern websites without ever leaving your HTML
Storyblok - The headless content management system that empowers 84,000 + developers and content teams to create better content experiences across any digital channel.
Vercel
Semrush
OpenAI
Webhosting - Contacteer ons

Contacteer ons

Verbeter de snelheid van je website en scoor hoger in Google met Vercel's wereldwijde CDN. Ontdek vandaag nog hoeveel het kost om je website headless op een CDN te zetten.

Contacteer ons