Bliksemsnelle laadtijden met een wereldwijd CDN - Straffe Sites

Say goodbye to slow websites 👋

Wij ontwerpen en bouwen een website voor u die hoog scoort in de zoekmachine. Wij maken gebruik van Vercel, een content delivery network (CDN) dat geen installatie vereist - zodra gepubliceerd, zal uw site toegankelijk zijn over de hele wereld in de bliksem snelheid.

Contacteer ons

Website optimaliseren

Bliksemsnelle laadtijden met een wereldwijd CDN

Uw website op een CDN? Wij zijn er voor u

Waarom langzaam gaan als u aan de top kunt staan? Krijg bliksemsnelle laadtijden met het wereldwijde CDN van Vercel. Wij kunnen voor u een headless website bouwen die goed scoort in Google.

CDN - Vercel - Snelle laadtijden

Snelle laadtijden

CDN

Met Vercel als uw serviceprovider kunt u uw website vanaf elke plek ter wereld benaderen. Deze technologie routeert het verkeer op intelligente wijze op basis van locatie en zorgt voor servers op optimale locaties, zodat uw website beschikbaar is wanneer dat het meest nodig is. Met betrouwbare hosting via deze high-performance infrastructuur is er altijd ruimte voor groei, zodat uw website nooit down gaat of te traag wordt door overbezetting.

CDN - Vercel - Hogere rankings

Hogere rankings

CDN

Met de kracht van Vercel's content delivery network wordt uw website snel geserveerd aan degenen die ernaar op zoek zijn. Bovendien zorgt ons team ervoor dat uw nieuwe website in een mum van tijd up-and-running is op dit netwerk, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

CDN - Vercel - Headless website

Headless website

CDN

De sites die wij hosten op Vercel zijn allemaal headless. Dit betekent dat het CMS los staat van het platform dat wordt gebruikt - in dit geval, Storyblok. Het stelt ons in staat om content creators te voorzien van krachtige tools zoals een visuele editor zodat zij er zeker van kunnen zijn dat hun content te allen tijde up-to-date is.

Partners

Partners

Deze tools helpen ons websites te bouwen.

Webhosting - Contacteer ons

Contacteer ons

Verbeter de laadsnelheid van uw website en rank beter in Google met Vercel's wereldwijde CDN. Ontdek vandaag nog hoeveel een headless website op CDN kan kosten.

Contacteer ons