Website laten maken

Websites die goed scoren in de zoekmachine 🎯

Laten we een professionele website maken voor een eerlijke prijs. Onze websites zijn speciaal gemaakt om goed te scoren in de zoekmachine. Ben je benieuwd hoe we jouw online presence kunnen boosten? Stuur ons dan een berichtje.

Contacteer ons

Professionele website laten maken

Website laten maken? Wij zijn er voor je!

Laat een prestatiegerichte website voor jou maken. Dankzij onze jarenlange ervaring als websitebouwer maken we een op maat gemaakte website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google.

Website laten maken

Optimaal functionerende websites

Veel mensen maken hun website volgens een vast patroon en gebruiken sjablonen met allerlei extra features. Terwijl zo'n template er fancy uitziet en vol zit met mogelijkheden, is het niet optimaal voor mensen die alleen een paar functies nodig hebben. Straffe Sites maakt sites zonder al die overbodige onderdelen, waardoor ze snel werken, makkelijk te laden zijn en hoger in Google scoren.

Website laten maken - Snelle laadtijden

Snelle, efficiënte websites

Straffe Sites ontwerpt snelle websites die niet inboeten aan design of inhoud. Uit onderzoek blijkt dat mensen sneller tot actie overgaan op websites die binnen een paar seconden geladen zijn - of het nu gaat om het invullen van een formulier, het doen van een aankoop of het lezen van de laatste blogpost.

Website laten maken - Webstandaarden

Gebruiksvriendelijke websites

Door je website overzichtelijk in te delen, kunnen bezoekers makkelijk vinden wat ze zoeken en zijn ze meer geneigd om terug te komen. Zo worden ze potentiële klanten. Hoe goed of slecht bezoekers je website ervaren tijdens hun bezoek, heeft ook invloed op je positie in Google. Er spelen nog veel andere factoren een belangrijke rol in het bepalen van je ranking.

Geef je concurrenten het nakijken

Kwaliteit staat voorop

Laten we het werk doen, zodat jij je op de belangrijke zaken kunt richten. We maken een knallende website op maat, volgens de laatste webstandaarden en geoptimaliseerd voor Google. Zo kun jij je concentreren op het runnen van je bedrijf.

Website laten maken - Webstandaarden

Webstandaarden

Bij Straffe Sites staat kwaliteit bovenaan. Daarom houden we ons altijd op de hoogte van de nieuwste webstandaarden zodat jouw website altijd up-to-date is. Geen zorgen over technische details, wij regelen alles.

Responsive design

Zoekmachineoptimalisatie

Toegankelijkheid

Website laten maken - Snelle laadtijden

Snelle laadtijden

Dankzij onze ervaring en expertise in webdevelopment garanderen we dat jouw website altijd snel zal laden. Snelle laadtijden zijn belangrijk voor een optimale gebruikerservaring en hogere ranking in zoekmachines.

Altijd snel laden wereldwijd

Green frustratie

Hogere ranking

Website laten maken - Nieuwe technieken

Door ons te blijven ontwikkelen en bij te scholen op het gebied van webdevelopment, garanderen we dat jouw website gebouwd zal worden met de nieuwste en meest geavanceerde technieken.

Altijd up-to-date

Toekomstgericht

Voorsprong op concurrenten

Reviews

 • "Seppe is een fantastische webdeveloper. Hij is zeer vaardig, met een degelijke kennis van de laatste SEO ontwikkelingen en heeft oog voor design. Seppe levert consistent hoogwaardig werk op tijd en is een genoegen om mee samen te werken. Hij is zeer professioneel, reageert snel en is altijd bereid om dat extra stapje te zetten. Ik beveel Seppe van harte aan voor elk webdevelopment project."

  Stephan Van Roey

  New Impact

 • "Onze samenwerking met Seppe is ons uitstekend bevallen. Seppe denkt mee op alle niveaus en is goed bereikbaar. Wij zijn tevreden over de manier waarop we onze websites in samenwerking met Seppe hebben kunnen ombouwen via een veel moderner platform. De websites zijn bijzonder snel en geven ons aanzienlijk veel vertrouwen om onze SEO optimaal mogelijk en steeds meer te verbeteren."

  Nadine Bouman

  Agilitec

 • "Straffe sites geeft een prima service en levert knap werk. Je spreekt ook steeds met de zaakvoerder zelf, dus probleempjes of nieuwe initiatieven worden goed opgevolgd. Seppe is een topkerel."

  Luc Van Linden

  Schoenmakerij Luc

 • "Heel aangenaam samenwerken. Persoonlijke communicatie en staat steeds paraat met kennis van zaken! En als er toch een probleem is, wordt deze snel en discreet opgelost. Wij zijn uiterst tevreden!"

  Karen Baeten

  Tuincentrum Baeten

Partners

Astro - Build faster websites
Tailwind CSS - Rapidly build modern websites without ever leaving your HTML
Storyblok - The headless content management system that empowers 84,000 + developers and content teams to create better content experiences across any digital channel.
Vercel
Semrush
OpenAI

Websites gemaakt door Straffe Sites

Case studies

Websites van Straffe Sites zijn bliksemsnel, brengen leads binnen en scoren top in Google. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Veel gestelde vragen

FAQ

Heb je vragen over webdesign en webdevelopment? Bekijk onze veelgestelde vragen, blog of neem contact op met Seppe van Straffe Sites voor specifieke antwoorden en informatie.

Wat is de prijs voor het laten maken van een website?

De gebruikelijke kosten voor het laten bouwen van een website variëren tussen € 500 en € 5.000, afhankelijk van aspecten zoals het aantal pagina's, de ingewikkeldheid van de functies en het webdesign. Lees de blogpost voor meer informatie over de diverse kosten die gepaard gaan met het laten ontwikkelen van een website.

Hoe kan ik mijn website optimaliseren om hoger in Google te scoren?

Om hoger in Google te scoren, kun je de volgende stappen ondernemen: voer een zoekwoordenonderzoek uit, focus op één zoekwoord per pagina, optimaliseer de inhoud van je website, gebruik de juiste heading tags, zorg voor een snelle website, geef bestandsnamen een naam met het zoekwoord van de pagina, test de pagina's met Google PageSpeed Insights, gebruik van interne en externe links, bouw aan een sociale media aanwezigheid en zie zoekmachine optimalisatie als een continu proces. Ontdek meer in de blogposts over SEO optimalisatie en tips om jouw website hoger in Google te krijgen.

Wat heb je nodig om met je website te starten?

Voordat een webdeveloper aan de slag gaat met je website, moeten er een paar voorbereidingen gedaan worden. Hier zijn een paar tips om het proces soepeler te laten verlopen:

 1. Doe een zoekwoordenonderzoek of laat dit door de webdeveloper doen.

 2. Maak gebruik van het onderzoek voor het opbouwen van de inhoud op je website en pas artificiële intelligentie toe om zelf teksten te schrijven. Je kunt ook een professional raadplegen voor advies op dit gebied.

 3. Zorg voor goede kwaliteit afbeeldingen, of laat de webdeveloper goede stockfoto's kopen.

 4. Maak duidelijke afspraken over de planning en oplevering van de website. Geef tijdig feedback, zodat de webdeveloper weet wat er nog verbeterd moet worden.

Wat is goed webdesign voor een zakelijke website?

Bij het creëren van het beste webdesign voor een zakelijke website zijn er een aantal belangrijke overwegingen. Ten eerste is het essentieel om een professioneel uiterlijk te waarborgen, met een opgeruimd, eenvoudig ontwerp en het gebruik van professionele afbeeldingen en typografie.

Een snelle laadtijd en het gebruik van semantische opmaak zijn cruciaal voor de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid.

Responsief webdesign is belangrijk, omdat steeds meer mensen hun mobiele telefoon gebruiken om online te zoeken, dus zorg ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten.

Zorg voor relevante en kwalitatief hoogwaardige inhoud, aangezien zoekmachines de voorkeur geven aan websites die waardevolle informatie bieden. Houd de inhoud up-to-date en zorg dat deze waarde toevoegt voor de bezoekers. Een duidelijke navigatiestructuur helpt bezoekers gemakkelijk te vinden wat ze zoeken, dus gebruik korte, duidelijke menu-items en breadcrumb trails om de positie van de gebruiker op de site te verduidelijken.

Maak gebruik van duidelijke calls-to-action, zoals "Contacteer ons" of "Bestel nu", zodat bezoekers weten wat ze moeten doen na het bezoeken van de website. Tenslotte, optimaliseer de website voor zoekmachines door relevante zoekwoorden te gebruiken en technische SEO aspecten zoals website standaarden en semantische opmaak te respecteren.

Website laten maken?

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met Straffe Sites op om te praten over hoe we samen een prestatiegerichte website kunnen bouwen die jouw identiteit weerspiegelt en resultaten oplevert.

Contacteer ons