Website laten maken

Websites die goed scoren in de zoekmachine 🎯

Laten we een prestatiegerichte website maken voor een eerlijke prijs. Onze websites zijn speciaal gemaakt om goed te scoren in de zoekmachine. Ben je benieuwd hoe we jouw online presence kunnen boosten? Stuur ons dan een berichtje.

Contacteer ons

Laat een prestatiegerichte website maken

Website nodig? Wij zijn er voor je!

Laat een prestatiegerichte website voor jou maken. Dankzij onze jarenlange ervaring als websitebouwer maken we een op maat gemaakte website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google.

Website laten maken

Optimaal functionerende websites

Veel mensen maken hun website volgens een vast patroon en gebruiken sjablonen met allerlei extra features. Terwijl zo'n template er fancy uitziet en vol zit met mogelijkheden, is het niet optimaal voor mensen die alleen een paar functies nodig hebben. Straffe Sites maakt sites zonder al die overbodige onderdelen, waardoor ze snel werken, makkelijk te laden zijn en hoog scoren in Google.

Website laten maken - Snelle laadtijden

Snelle, efficiΓ«nte websites

Straffe Sites ontwerpt snelle websites die niet inboeten aan design of inhoud. Uit onderzoek blijkt dat mensen sneller tot actie overgaan op websites die binnen een paar seconden geladen zijn - of het nu gaat om het invullen van een formulier, het doen van een aankoop of het lezen van de laatste blogpost.

Website laten maken - Webstandaarden

Gebruiksvriendelijke websites

Door je website overzichtelijk in te delen, kunnen bezoekers makkelijk vinden wat ze zoeken en zijn ze meer geneigd om terug te komen. Zo worden ze potentiΓ«le klanten. Hoe goed of slecht bezoekers je website ervaren tijdens hun bezoek, heeft ook invloed op je positie in Google. Er spelen nog veel andere factoren een belangrijke rol in het bepalen van je ranking.

Geef je concurrenten het nakijken

Kwaliteit staat voorop

Laten we het werk doen, zodat jij je op de belangrijke zaken kunt richten. We maken een knallende website op maat, volgens de laatste webstandaarden en geoptimaliseerd voor Google. Zo kun jij je concentreren op het runnen van je bedrijf.

Website laten maken - Webstandaarden

Webstandaarden

Bij Straffe Sites staat kwaliteit bovenaan. Daarom houden we ons altijd op de hoogte van de nieuwste webstandaarden zodat jouw website altijd up-to-date is. Geen zorgen over technische details, wij regelen alles.

Responsive design
Zoekmachineoptimalisatie
Toegankelijkheid
Website laten maken - Snelle laadtijden

Snelle laadtijden

Dankzij onze ervaring en expertise in webdevelopment garanderen we dat jouw website altijd snel zal laden. Snelle laadtijden zijn belangrijk voor een optimale gebruikerservaring en hogere ranking in zoekmachines.

Altijd snel laden wereldwijd
Green frustratie
Hogere ranking
Website laten maken - Nieuwe technieken

Door ons te blijven ontwikkelen en bij te scholen op het gebied van webdevelopment, garanderen we dat jouw website gebouwd zal worden met de nieuwste en meest geavanceerde technieken.

Altijd up-to-date
Toekomstgericht
Voorsprong op concurrenten

Reviews

 • "Seppe is een fantastische webdeveloper. Hij is zeer vaardig, met een degelijke kennis van de laatste SEO ontwikkelingen en heeft oog voor design. Seppe levert consistent hoogwaardig werk op tijd en is een genoegen om mee samen te werken. Hij is zeer professioneel, reageert snel en is altijd bereid om dat extra stapje te zetten. Ik beveel Seppe van harte aan voor elk webdevelopment project."

  Stephan Van Roey

  New Impact

 • "Onze samenwerking met Seppe is ons uitstekend bevallen. Seppe denkt mee op alle niveaus en is goed bereikbaar. Wij zijn tevreden over de manier waarop we onze websites in samenwerking met Seppe hebben kunnen ombouwen via een veel moderner platform. De websites zijn bijzonder snel en geven ons aanzienlijk veel vertrouwen om onze SEO optimaal mogelijk en steeds meer te verbeteren."

  Nadine Bouman

  Agilitec

 • "Straffe sites geeft een prima service en levert knap werk. Je spreekt ook steeds met de zaakvoerder zelf, dus probleempjes of nieuwe initiatieven worden goed opgevolgd. Seppe is een topkerel."

  Luc Van Linden

  Schoenmakerij Luc

 • "Heel aangenaam samenwerken. Persoonlijke communicatie en staat steeds paraat met kennis van zaken! En als er toch een probleem is, wordt deze snel en discreet opgelost. Wij zijn uiterst tevreden!"

  Karen Baeten

  Tuincentrum Baeten

Partners

Partners

Deze tools helpen ons websites te bouwen.

Websites gemaakt door Straffe Sites

Case studies

Websites van Straffe Sites zijn bliksemsnel, brengen leads binnen en scoren top in Google. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Veel gestelde vragen

FAQ

Heb je vragen over webdesign en webdevelopment? Bekijk onze veelgestelde vragen, blog of neem contact op met Seppe van Straffe Sites voor specifieke antwoorden en informatie.

Hoe kom je hoger in de zoekresultaten?

Webdesign en webdevelopment kunnen invloed hebben op de vindbaarheid van een website op verschillende manieren. Hier zijn een aantal belangrijke factoren.

πŸš€ Laadtijd

Als een website langzaam laadt, kan dit negatief effect hebben op de ranking van de website in de zoekresultaten. Zoekmachines geven de voorkeur aan snelle en gebruiksvriendelijke websites.

βš™οΈ Technische SEO

Er zijn verschillende technische aspecten van webdevelopment die van invloed kunnen zijn op de vindbaarheid van een website. Dit omvat bijvoorbeeld het gebruik van website standaarden en semantische opmaak, het opnemen van alt teksten voor afbeeldingen, en het gebruik van een duidelijke URL-structuur.

πŸ“± Responsief webdesign

Steeds meer mensen gebruiken hun mobiele telefoon om online te zoeken. Als een website niet goed werkt op mobiele apparaten, kan dit leiden tot een slechte gebruikerservaring en een lagere ranking in de zoekresultaten.

πŸ”— Relevantie

Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die relevant zijn voor wat mensen zoeken. Als een website goed is ontworpen en relevante, kwalitatief hoogwaardige informatie biedt, zal dit de vindbaarheid van de website verbeteren.

πŸ‘ Gebruiksvriendelijkheid

Als een website moeilijk te navigeren is, zullen bezoekers snel afhaken en teruggaan naar de zoekresultaten. Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die gemakkelijk te gebruiken zijn, omdat dit betekent dat de bezoekers langer op de website blijven en meer informatie consumeren.

In samenvatting kan goed webdesign en webdevelopment dus bijdragen aan een hogere ranking in de zoekresultaten door de website snel te laten laden, gebruiksvriendelijk te maken, goed te optimaliseren voor zoekmachines, mobielvriendelijk te zijn en relevante informatie te bieden.

Wat is goed webdesign voor een zakelijke website?

Om het beste webdesign te maken voor een zakelijke website, zijn hier een aantal belangrijke overwegingen.

πŸ›‘οΈ Zorg voor een professioneel uiterlijk

Een zakelijke website moet professioneel ogen en vertrouwen uitstralen bij bezoekers. Kies daarom voor een opgeruimd, eenvoudig ontwerp en gebruik professionele afbeeldingen en typografie.

πŸš€ Zorg voor snelle laadtijd

Laadtijd is van groot belang voor de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van een website. Zorg ervoor dat de website snel laadt door bijvoorbeeld afbeeldingen te comprimeren en onnodige plugins te verwijderen.

πŸ“± Maak gebruik van responsief webdesign

Steeds meer mensen gebruiken hun mobiele telefoon om online te zoeken. Zorg ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten door gebruik te maken van responsief webdesign.

πŸ“„ Zorg voor relevante en kwalitatief hoogwaardige inhoud

Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die relevante, kwalitatief hoogwaardige informatie bieden. Zorg ervoor dat de inhoud op de website up-to-date is en waarde toevoegt voor de bezoekers.

🧭 Maak gebruik van duidelijke navigatie

Zorg voor een duidelijke navigatiestructuur zodat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Gebruik korte, duidelijke menu-items en maak gebruik van breadcrumb trails om de positie van de gebruiker op de site duidelijk te maken.

πŸ‘‰ Maak gebruik van duidelijke calls-to-action

Zorg ervoor dat bezoekers weten wat ze moeten doen na het bezoeken van de website door duidelijke calls-to-action te gebruiken, zoals "Contacteer ons" of "Bestel nu".

πŸ”Ž Optimaliseer voor zoekmachines

Zorg ervoor dat de website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines door bijvoorbeeld relevante zoekwoorden te gebruiken en technische SEO aspecten zoals de website standaarden en semantische opmaak te respecteren.

Wat heb je nodig om met je website te starten?

Voordat een webdeveloper aan de slag gaat met je website, moeten er een paar voorbereidingen gedaan worden. Hier zijn een paar tips om het proces soepeler te laten verlopen:

 • Doe een zoekwoordenonderzoek of laat dit door de webdeveloper doen.

 • Gebruik het onderzoek om de inhoud van de website uit te werken.

 • Zorg voor goede kwaliteit afbeeldingen, of laat de webdeveloper goede stockfoto's kopen.

 • Maak duidelijke afspraken over de planning en oplevering van de website. Geef tijdig feedback, zodat de webdeveloper weet wat er nog verbeterd moet worden.

Website laten maken?

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met Straffe Sites op om te praten over hoe we samen een prestatiegerichte website kunnen bouwen die jouw identiteit weerspiegelt en resultaten oplevert.

Contacteer ons