Website laten maken? Maatwerk voor iedere zelfstandige.

Een website laten maken die jouw business doet boosten? Webdeveloper Straffe Sites legt iedere bouwsteen perfect op z’n plek voor de beste prestaties!

Website laten maken? Maatwerk voor iedere zelfstandige

Een ‘ambachtelijke’ websitebouwer, creatief én efficiënt, legt iedere bouwsteen perfect op z’n plek voor de beste prestaties!

Ontdek meer

Waarom is Straffe Sites nu zo ‘Stráf’?

Heldere structuren, doeltreffende sitemaps en responsiviteit op elk toestel: daar draait het om. Resultaat. Jouw website scoort bij mens én zoekmachine.

Een ‘ambachtelijke’ website laten maken?

Vele websites worden opgebouwd volgens een vaste, voorgekauwde template. Die templates bevatten weliswaar een hoop toeters en bellen, maar ze zijn niet optimaal. Als zelfstandige of kmo, gebruik je maar een beperkt aantal van deze functies, de rest… is simpelweg overbodig.

Door in alle vrijheid te kiezen voor een opbouw die perfect aansluit bij jouw activiteiten en voorkeuren, is jouw website je onderneming letterlijk op het lijf geschreven. Omdat we bij Straffe Sites spelen met code en design talen, tillen we ook de optimalisatie voor mobiele toestellen en zoekmachines naar het allerhoogste niveau. Twee vliegen in één klap dus: jij stijgt in de Google-ranking, terwijl bezoekers een maximaal gebruiksgemak genieten!

Website laten maken met een hoge ROI?

Je website is dus vlot vindbaar via Google en consorten. Maar daar stopt het niet: wie jouw website bezoekt, zal er ook graag vertoeven. Doordat we alles maximaal intuïtief en responsief ontwerpen voor ieder toestel (smartphone, tablet, pc, laptop…), wordt jouw website een plezier om te raadplegen. Vooral snelheid is hierbij een bepalende factor: door alle overtollige berekeningen te elimineren, functioneren de websites van Straffe Sites razendsnel.

Het is bewezen dat een aangename, snelle site ook leidt tot meer conversie en dus meer échte interactie. Mensen merken je sneller op, vinden moeiteloos wat ze zochten en gaan makkelijker over tot een daadwerkelijke transactie. Dat is tenslotte waar je website voor dient!

Webhosting in volledig eigen beheer

Ook de virtuele plek waarin jouw website gedijt, moet natuurlijk optimaal beheerd worden. Straffe Sites is veel meer dan een ‘goede huisvader’. Deze webdeveloper geeft iedere website alle ruimte en middelen om tot zijn volledige potentieel uit te groeien. Daarom kiest Straffe Sites ook steeds voor de laatst nieuwe trends in webhosting. Content delivery network, load balancing, image services, ... alles staat onder eigen beheer met hoogwaardig zelfgeschreven scripts.

Uiteraard kan je website ook op een server van jouw bedrijf worden gezet of op een door jou gekozen server in binnen- of buitenland. Het punt is: door zelf in te staan voor de webhosting, houden we maximale controle over de kwaliteit van onze service. Als klant heb jij één vertrouwd aanspreekpunt dat razendsnel schakelt.

Betrouwbaar, respectvol en authentiek

Straffe Sites staat voor een betrokken aanpak, gericht op perfectie. Door écht naar jou te luisteren, ontwerpen we een gedetailleerde blauwdruk van jouw wensen. Die vertalen we dan met de grootste zorg in een webdesign dat al je noden beantwoordt en, niet onbelangrijk, je troeven stijlvol etaleert.

Iedere website is daarom het resultaat van een open en vertrouwelijke dialoog. Jouw website laten maken is een verhaal waarin jij de regie voert, aangevuurd door onze deskundigheid. Vertrouwen is hierbij een cruciale factor. Straffe Sites eerbiedigt iedere afspraak, uiteraard zonder in te leveren aan flexibiliteit. Bovendien springen we uiterst behoedzaam om met alle informatie die je ons toevertrouwt. Onaangename verrassingen zal je bij ons niet aantreffen; ze staan namelijk haaks op onze visie en werking.

Website laten maken? Websitebouwer Straffe Sites legt iedere bouwsteen perfect op z'n plek voor de beste prestaties.

Website laten maken?

Heb je een vraag over hoe ons vakwerk ook jouw onderneming kan optillen? Dan beantwoorden we die graag in een vrijblijvend online kennismakingsgesprek. Elkaar helpen groeien, daaruit halen we onze grootste voldoening!

Maak een afspraak