Website laten maken

Websites die goed scoren in de zoekmachine 🎯

Laat ons een professionele website maken tegen een betaalbare prijs. Onze websites zijn ontworpen voor een hoge ranking in Google. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw online zichtbaarheid kunnen vergroten.

Contacteer ons

Een professionele website laten maken door experts

Website laten maken? Wij zijn er voor u

Laat een professionele website voor u maken. Door onze jarenlange ervaring als webontwikkelaar bouwen wij een website op maat die geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google.

Website laten maken? Snelle websites die hoger scoren in Google

Optimaal functionerende websites

Veel mensen bouwen hun websites volgens een vaste structuur en gebruiken sjablonen met allerlei extra's. Hoewel zo'n template er mooi uitziet en vol zit met allerlei functies, is het niet optimaal voor degenen die alleen een paar functies nodig hebben. Straffe Sites bouwt sites zonder deze overbodige onderdelen, wat betekent dat ze snel werken, makkelijk te laden zijn en hoog scoren in Google.

Website laten maken - Snelle laadtijden

Snelle, efficiënte websites

Straffe Sites ontwerpt snelle websites zonder in te boeten op design of inhoud. Studies tonen aan dat mensen sneller tot actie overgaan op websites die binnen enkele seconden geladen zijn - of het nu gaat om het invullen van een formulier, het doen van een aankoop of het lezen van de laatste blogpost.

Website laten maken - Webstandaarden

Gebruiksvriendelijke websites

Door je website overzichtelijk in te delen, kunnen bezoekers gemakkelijk hun weg vinden en is de kans groter dat ze terugkomen. Op deze manier worden bezoekers potentiële klanten. Hoe goed of slecht bezoekers je website ervaren tijdens hun bezoek, heeft ook invloed op je score in Google. Er spelen nog veel andere elementen een belangrijke rol bij het bepalen van je ranking.

Neem een voorsprong op uw concurrenten

Kwaliteit staat voorop

Laat ons jou volledig ontzorgen door een professionele website op maat te maken die voldoet aan alle webstandaarden en is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: jouw business.

Website laten maken - Webstandaarden

Webstandaarden

Bij ons staat kwaliteit voorop. Daarom zorgen we ervoor dat al onze websites voldoen aan de meest recente webstandaarden, zodat ze gebruiksvriendelijk, toegankelijk en veilig zijn voor alle bezoekers.

Responsive design
Zoekmachineoptimalisatie
Toegankelijkheid
Website laten maken - Snelle laadtijden

Snelle laadtijden

Dankzij onze ervaring en expertise in webontwikkeling garanderen we dat jouw website altijd snel zal laden. Snelle laadtijden, garanderen van een optimale gebruikerservaring en hogere ranking in zoekmachines.

Altijd snel laden wereldwijd
Green frustratie
Hogere ranking
Website laten maken - Nieuwe technieken

Nieuwste website trends

Door ons te blijven ontwikkelen en bij te scholen op het gebied van webontwikkeling, garanderen we dat jouw website gebouwd zal worden met de nieuwste en meest geavanceerde technieken.

Altijd up-to-date
Toekomstgericht
Voorsprong op concurrenten

Reviews

 • "Seppe is een fantastische webdeveloper. Hij is zeer vaardig, met een degelijke kennis van de laatste SEO ontwikkelingen en heeft oog voor design. Seppe levert consistent hoogwaardig werk op tijd en is een genoegen om mee samen te werken. Hij is zeer professioneel, reageert snel en is altijd bereid om dat extra stapje te zetten. Ik beveel Seppe van harte aan voor elk webdevelopment project."

  Stephan Van Roey

  New Impact

 • "Onze samenwerking met Seppe is ons uitstekend bevallen. Seppe denkt mee op alle niveaus en is goed bereikbaar. Wij zijn tevreden over de manier waarop we onze websites in samenwerking met Seppe hebben kunnen ombouwen via een veel moderner platform. De websites zijn bijzonder snel en geven ons aanzienlijk veel vertrouwen om onze SEO optimaal mogelijk en steeds meer te verbeteren."

  Nadine Bouman

  Agilitec

 • "Straffe sites geeft een prima service en levert knap werk. Je spreekt ook steeds met de zaakvoerder zelf, dus probleempjes of nieuwe initiatieven worden goed opgevolgd. Seppe is een topkerel."

  Luc Van Linden

  Schoenmakerij Luc

 • "Heel aangenaam samenwerken. Persoonlijke communicatie en staat steeds paraat met kennis van zaken! En als er toch een probleem is, wordt deze snel en discreet opgelost. Wij zijn uiterst tevreden!"

  Karen Baeten

  Tuincentrum Baeten

Partners

Partners

Deze tools helpen ons websites te bouwen.

Alles wat je moet weten over websites

Blog

Bekijk hieronder de verschillende blogs die je kunnen helpen bij het ontwikkelen en optimaliseren van je website.

Alle artikels

Websites gemaakt door Straffe Sites

Case studies

Websites van Straffe Sites zijn bliksemsnel, brengen leads binnen en scoren top in Google. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Veel gestelde vragen

FAQ

Laten we eens verder ingaan op enkele veelgestelde vragen die mensen hebben over webdesign, webdevelopment en het laten maken van een website.

Hoe kom je hoger in de zoekresultaten?

Webdesign en webdevelopment kunnen invloed hebben op de vindbaarheid van een website op verschillende manieren. Hier zijn een aantal belangrijke factoren.

Laadtijd

Als een website langzaam laadt, kan dit negatief effect hebben op de ranking van de website in de zoekresultaten. Zoekmachines geven de voorkeur aan snelle en gebruiksvriendelijke websites.

Gebruiksvriendelijkheid

Als een website moeilijk te navigeren is, zullen bezoekers snel afhaken en teruggaan naar de zoekresultaten. Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die gemakkelijk te gebruiken zijn, omdat dit betekent dat de bezoekers langer op de website blijven en meer informatie consumeren.

Technische SEO

Er zijn verschillende technische aspecten van webdevelopment die van invloed kunnen zijn op de vindbaarheid van een website. Dit omvat bijvoorbeeld het gebruik van website standaarden en semantische opmaak, het opnemen van alt teksten voor afbeeldingen, en het gebruik van een duidelijke URL-structuur.

Responsief webdesign

Steeds meer mensen gebruiken hun mobiele telefoon om online te zoeken. Als een website niet goed werkt op mobiele apparaten, kan dit leiden tot een slechte gebruikerservaring en een lagere ranking in de zoekresultaten.

Relevantie

Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die relevant zijn voor wat mensen zoeken. Als een website goed is ontworpen en relevante, kwalitatief hoogwaardige informatie biedt, zal dit de vindbaarheid van de website verbeteren.

In samenvatting kan goed webdesign en webdevelopment dus bijdragen aan een hogere ranking in de zoekresultaten door de website snel te laten laden, gebruiksvriendelijk te maken, goed te optimaliseren voor zoekmachines, mobielvriendelijk te zijn en relevante informatie te bieden.

Wat is goed webdesign voor een zakelijke website?

Om het beste webdesign te maken voor een zakelijke website, zijn hier een aantal belangrijke overwegingen.

Zorg voor een professioneel uiterlijk

Een zakelijke website moet professioneel ogen en vertrouwen uitstralen bij bezoekers. Kies daarom voor een opgeruimd, eenvoudig ontwerp en gebruik professionele afbeeldingen en typografie.

Maak gebruik van duidelijke navigatie

Zorg voor een duidelijke navigatiestructuur zodat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Gebruik korte, duidelijke menu-items en maak gebruik van breadcrumb trails om de positie van de gebruiker op de site duidelijk te maken.

Zorg voor snelle laadtijd

Laadtijd is van groot belang voor de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van een website. Zorg ervoor dat de website snel laadt door bijvoorbeeld afbeeldingen te comprimeren en onnodige plugins te verwijderen.

Maak gebruik van responsief webdesign

Steeds meer mensen gebruiken hun mobiele telefoon om online te zoeken. Zorg ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten door gebruik te maken van responsief webdesign.

Zorg voor relevante en kwalitatief hoogwaardige inhoud

Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die relevante, kwalitatief hoogwaardige informatie bieden. Zorg ervoor dat de inhoud op de website up-to-date is en waarde toevoegt voor de bezoekers.

Maak gebruik van duidelijke calls-to-action

Zorg ervoor dat bezoekers weten wat ze moeten doen na het bezoeken van de website door duidelijke calls-to-action te gebruiken, zoals "Contacteer ons" of "Bestel nu".

Optimaliseer voor zoekmachines

Zorg ervoor dat de website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines door bijvoorbeeld relevante zoekwoorden te gebruiken en technische SEO aspecten zoals de website standaarden en semantische opmaak te respecteren.

Wat heb je nodig om met je website te starten?

Een webdeveloper zal de meeste voorbereidingen treffen alvorens een afgewerkte website af te leveren. Er zijn echter een aantal zaken die u het beste van tevoren kunt voorbereiden en aan de webdeveloper kunt geven.

 • Doe zelf een zoekwoorden onderzoek of laat er een uitvoeren door de webdeveloper

 • Werk op basis van dit onderzoek de inhoud uit voor de website

 • Afbeeldingen zijn belangrijk, als je vanaf het begin goede kwaliteit foto's aanlevert om te gebruiken dan is dat het beste; zo niet dan zal de webdeveloper goede stockfoto's kopen uit een database

 • Maak duidelijke afspraken met de webdeveloper over de planning en oplevering van de website - geef tijdig feedback zodat hij/zij weet waar nog aan gewerkt moet worden

Website laten maken?

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we kunnen samenwerken om een website te bouwen die uw identiteit weerspiegelt en resultaten oplevert.

Contacteer ons