Website laten maken? Gevonden worden in Google?

Website laten maken die hoog scoort in Google? 🎯

Professionele website gemaakt voor een prijs die u zich kunt veroorloven. Krijg een website met een hoge ranking voor een goede prijs.

Contacteer ons

Website laten maken

Websites die zorgen dat je gevonden wordt

Website laten maken? Wij zijn er voor u

Laat een professionele website voor u maken. Door onze jarenlange ervaring als webontwikkelaar bouwen wij een website op maat die geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google.

Website laten maken? Snelle websites die hoger scoren in Google

Snelle websites die hoger scoren in Google

Website laten maken

Veel mensen bouwen hun websites met een vaste structuur en sjablonen vol toeters en bellen. Zo'n template ziet er misschien mooi uit en zit vol met van alles en nog wat, maar is niet optimaal voor wie maar een paar functies nodig heeft. Straffe Sites bouwt sites zonder deze overbodige onderdelen, wat betekent dat ze snel werken, makkelijk te laden zijn en hoger scoren in Google.

Website laten maken die werkt

Website laten maken die werkt

Website laten maken

Straffe Sites ontwerpt websites die snel laden zonder in te boeten aan design of inhoud. Het is bewezen dat mensen eerder tot actie overgaan als een website binnen enkele seconden is geladen - of het nu gaat om het invullen van een formulier, het kopen van iets of het lezen van de laatste blogpost. Als puntje bij paaltje komt, is het toch niet de bedoeling van een website dat we met anderen kunnen communiceren?

Website laten maken? Van bezoekers kopers maken

Van bezoekers kopers maken

Website laten maken

Door uw website overzichtelijk in te delen, kunnen bezoekers gemakkelijk hun weg vinden en neemt de kans toe dat ze terugkomen. Op deze manier worden bezoekers potentiële kopers. Hoe goed of slecht bezoekers uw website - tijdens hun bezoek - ervaren, heeft ook invloed op uw score in Google. Daarnaast spelen nog een heleboel andere elementen een belangrijke rol bij het bepalen van uw ranking.

Partners

Partners

Deze tools helpen ons websites te bouwen.

Veel gestelde vragen

FAQ

Laten we eens kijken naar een aantal veelgestelde vragen over website laten maken.

Wat kost een website laten maken?

Website prijzen liggen meestal rond de € 500 tot € 4.000. Dit zal echter afhangen van verschillende factoren, waaronder het soort ontwerp dat u wilt en hoe goed het zal uitpakken. Vergeet niet dat een dure website niet betekent dat hij goed is; terwijl een goedkopere misschien ook niet zo slecht is. Websites worden gemaakt met verschillende specificaties - dus let ook op die details als je beslist waar je je geld aan uitgeeft.

Hoe kun je zelf een website maken?

U kunt een website maken met behulp van een online generator. Het is echter belangrijk om de webstandaarden te volgen bij het opmaken van de pagina's van je website. Als je deze negeert, heeft dat invloed op hoe mensen je site vinden - dus wees voorzichtig! Enkele populaire programma's hiervoor zijn:

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

Het maken van een website kan gemiddeld een week tot twee weken duren. Het is belangrijk dat u van tevoren alle nodige voorbereidingen treft en duidelijk met uw webontwikkelaar afspreekt wat u gedaan wilt hebben.

Websites gemaakt door Straffe Sites

Case studies

Websites van Straffe Sites zijn bliksemsnel, brengen leads binnen en scoren top in Google. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Website laten maken?

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we kunnen samenwerken om een website te bouwen die uw identiteit weerspiegelt en resultaten oplevert.

Contacteer ons