Webdevelopment

Webdevelopment dat scoort in Google 🚀

Je hebt een website nodig die converteert. Daar kunnen wij je mee helpen. Kies voor een prestatiegerichte website op maat van Straffe Sites en trek meer nieuwe klanten aan uit de organische zoekresultaten.

Contacteer ons

Huur een betrouwbaar webdevelopment bedrijf in

Webdevelopment nodig? Wij zijn er voor jou!

Ontdek hoe Straffe Sites je kan helpen een prestatiegerichte website op maat te maken die beter scoort in zoekmachines.

Webdevelopment bedrijf - Word als eerste gevonden op Google

Word als eerste gevonden op Google

De nieuwste ontwikkelingen in website platformen geven webdevelopers meer ruimte om websites echt uniek te maken. Websites die gebruik maken van templates hebben nog steeds beperkingen en kunnen nooit concurreren met op maat gemaakte sites die helemaal met de hand gebouwd zijn met code. Bij Straffe Sites bouwen we prestatiegerichte websites die hoger in Google scoren.

Webdevelopment bedrijf - De nieuwe golf van webontwikkeling

De nieuwe golf van webontwikkeling

Als webdevelopment bedrijf dat voortdurend in ontwikkeling is, proberen wij te werken met de nieuwste methoden. Elke dag komt er nieuwe technologie bij en wat ooit onmogelijk was, wordt van de ene op de andere dag mogelijk. Om deze reden zijn al onze laatste projecten gemaakt met behulp van Astro - een volledig open-source platform dat grenzeloze mogelijkheden heeft en Storyblok - een headless CMS systeem dat gebruikers een betere gebruikerservaring geeft voor het beheren van content.

Webdevelopment bedrijf - Webdevelopment van overal

Webdevelopment van overal

Al onze afspraken vinden plaats online via videoconferenties, waardoor we overal ter wereld beschikbaar zijn, zelfs als we ver weg van je woonplaats zitten. Wil je een afspraak maken om te praten over je webdevelopment behoeften? Natuurlijk! Ons kantoor is gevestigd in Antwerpen, maar maak je geen zorgen als dat niet uitkomt - we kunnen nog steeds op afstand je nieuwe website ontwerpen. We zijn misschien niet fysiek bij je, maar we zijn er altijd als je ons nodig hebt.

Geef je concurrenten het nakijken

Kwaliteit staat voorop

Laat ons jou volledig ontzorgen door webdevelopment op maat die voldoet aan alle webstandaarden en is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: jouw business.

Website laten maken - Webstandaarden

Webstandaarden

Bij ons staat kwaliteit voorop. Daarom zorgen we ervoor dat ons webdevelopment voldoet aan de meest recente webstandaarden. Dit betekent dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Responsive design

Zoekmachineoptimalisatie

Toegankelijkheid

Website laten maken - Snelle laadtijden

Snelle laadtijden

Dankzij onze ervaring en expertise in webdevelopment garanderen we dat jouw website altijd snel zal laden. Snelle laadtijden zijn belangrijk voor een optimale gebruikerservaring en hogere ranking in zoekmachines.

Altijd snel laden wereldwijd

Green frustratie

Hogere ranking

Website laten maken - Nieuwe technieken

Door ons te blijven ontwikkelen en bij te scholen op het gebied van webdevelopment, garanderen we dat jouw website gebouwd zal worden met de nieuwste en meest geavanceerde technieken.

Altijd up-to-date

Toekomstgericht

Voorsprong op concurrenten

Reviews

 • "Seppe is een fantastische webdeveloper. Hij is zeer vaardig, met een degelijke kennis van de laatste SEO ontwikkelingen en heeft oog voor design. Seppe levert consistent hoogwaardig werk op tijd en is een genoegen om mee samen te werken. Hij is zeer professioneel, reageert snel en is altijd bereid om dat extra stapje te zetten. Ik beveel Seppe van harte aan voor elk webdevelopment project."

  Stephan Van Roey

  New Impact

 • "Onze samenwerking met Seppe is ons uitstekend bevallen. Seppe denkt mee op alle niveaus en is goed bereikbaar. Wij zijn tevreden over de manier waarop we onze websites in samenwerking met Seppe hebben kunnen ombouwen via een veel moderner platform. De websites zijn bijzonder snel en geven ons aanzienlijk veel vertrouwen om onze SEO optimaal mogelijk en steeds meer te verbeteren."

  Nadine Bouman

  Agilitec

 • "Straffe sites geeft een prima service en levert knap werk. Je spreekt ook steeds met de zaakvoerder zelf, dus probleempjes of nieuwe initiatieven worden goed opgevolgd. Seppe is een topkerel."

  Luc Van Linden

  Schoenmakerij Luc

 • "Heel aangenaam samenwerken. Persoonlijke communicatie en staat steeds paraat met kennis van zaken! En als er toch een probleem is, wordt deze snel en discreet opgelost. Wij zijn uiterst tevreden!"

  Karen Baeten

  Tuincentrum Baeten

Partners

Astro - Build faster websites
Tailwind CSS - Rapidly build modern websites without ever leaving your HTML
Storyblok - The headless content management system that empowers 84,000 + developers and content teams to create better content experiences across any digital channel.
Vercel
Semrush
OpenAI

Websites gemaakt door Straffe Sites

Case studies

Websites van Straffe Sites zijn bliksemsnel, brengen leads binnen en scoren top in Google. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Veel gestelde vragen

FAQ

Heb je vragen over webdesign en webdevelopment? Bekijk onze veelgestelde vragen, blog of neem contact op met Seppe van Straffe Sites voor specifieke antwoorden en informatie.

Wat is de prijs voor het laten maken van een website?

De gebruikelijke kosten voor het laten bouwen van een website variëren tussen € 500 en € 5.000, afhankelijk van aspecten zoals het aantal pagina's, de ingewikkeldheid van de functies en het webdesign. Lees de blogpost voor meer informatie over de diverse kosten die gepaard gaan met het laten ontwikkelen van een website.

Hoe kan ik mijn website optimaliseren om hoger in Google te scoren?

Om hoger in Google te scoren, kun je de volgende stappen ondernemen: voer een zoekwoordenonderzoek uit, focus op één zoekwoord per pagina, optimaliseer de inhoud van je website, gebruik de juiste heading tags, zorg voor een snelle website, geef bestandsnamen een naam met het zoekwoord van de pagina, test de pagina's met Google PageSpeed Insights, gebruik van interne en externe links, bouw aan een sociale media aanwezigheid en zie zoekmachine optimalisatie als een continu proces. Ontdek meer in de blogposts over SEO optimalisatie en tips om jouw website hoger in Google te krijgen.

Wat heb je nodig om met je website te starten?

Voordat een webdeveloper aan de slag gaat met je website, moeten er een paar voorbereidingen gedaan worden. Hier zijn een paar tips om het proces soepeler te laten verlopen:

 1. Doe een zoekwoordenonderzoek of laat dit door de webdeveloper doen.

 2. Maak gebruik van het onderzoek voor het opbouwen van de inhoud op je website en pas artificiële intelligentie toe om zelf teksten te schrijven. Je kunt ook een professional raadplegen voor advies op dit gebied.

 3. Zorg voor goede kwaliteit afbeeldingen, of laat de webdeveloper goede stockfoto's kopen.

 4. Maak duidelijke afspraken over de planning en oplevering van de website. Geef tijdig feedback, zodat de webdeveloper weet wat er nog verbeterd moet worden.

Wat is goed webdesign voor een zakelijke website?

Bij het creëren van het beste webdesign voor een zakelijke website zijn er een aantal belangrijke overwegingen. Ten eerste is het essentieel om een professioneel uiterlijk te waarborgen, met een opgeruimd, eenvoudig ontwerp en het gebruik van professionele afbeeldingen en typografie.

Een snelle laadtijd en het gebruik van semantische opmaak zijn cruciaal voor de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid.

Responsief webdesign is belangrijk, omdat steeds meer mensen hun mobiele telefoon gebruiken om online te zoeken, dus zorg ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten.

Zorg voor relevante en kwalitatief hoogwaardige inhoud, aangezien zoekmachines de voorkeur geven aan websites die waardevolle informatie bieden. Houd de inhoud up-to-date en zorg dat deze waarde toevoegt voor de bezoekers. Een duidelijke navigatiestructuur helpt bezoekers gemakkelijk te vinden wat ze zoeken, dus gebruik korte, duidelijke menu-items en breadcrumb trails om de positie van de gebruiker op de site te verduidelijken.

Maak gebruik van duidelijke calls-to-action, zoals "Contacteer ons" of "Bestel nu", zodat bezoekers weten wat ze moeten doen na het bezoeken van de website. Tenslotte, optimaliseer de website voor zoekmachines door relevante zoekwoorden te gebruiken en technische SEO aspecten zoals website standaarden en semantische opmaak te respecteren.

Webdevelopment bedrijf

Contacteer ons

Webdevelopment is onze echte passie. We willen je helpen om je idee tot leven te brengen. We zijn gespecialiseerd in het gemakkelijker maken van het proces voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op om je plannen te bespreken en laten we aan de slag gaan!

Contacteer ons