SEO

Verbeter jouw website en online zichtbaarheid 🛸

Succesvolle bedrijven groeien dankzij zoekmachine optimalisatie (SEO). Straffe Sites neemt al het zware werk op zich, wat resulteert in meer organisch verkeer naar jouw website.

Contacteer ons

Website optimaliseren

Meer leads met onze SEO diensten

SEO? Wij zijn er voor je

Laat je website hoger in Google scoren met onze SEO diensten. Straffe Sites zal alle gebieden aanwijzen waar jouw website verbeterd moet worden, inclusief mobiele optimalisatie, SEO, website snelheid etc.

SEO optimalisatie - Verbeter uw online business

Verhoog het organisch verkeer

Door jouw website op een overzichtelijke manier te organiseren, kunnen bezoekers zonder problemen hun weg vinden, waardoor de kans groter wordt dat ze terugkomen. Dit heeft ook een effect op hoe je in de zoekresultaten van Google scoort, want als iemand jouw site voor de eerste keer bezoekt en een positieve ervaring heeft, vergroot dat de kans dat hij nog eens terugkomt en bij jou koopt.

SEO optimaliseren

SEO op maat gemaakt

Bij Straffe Sites bieden we op maat gemaakte SEO diensten die aan jouw behoeften voldoen. Wij zullen de meest optimale oplossing voor je vinden om je website te optimaliseren. Met een snelle laadtijd en een hogere positie in Google zoekopdrachten, zullen potentiële klanten die op zoek zijn naar wat jij aanbiedt bij jou aankloppen.

SEO optimalisatie

Laat je website optimaliseren

Door te investeren in SEO optimalisatie verbeter je niet alleen je positie in Google's zoekresultaten, maar verhoog je ook je conversieratio. Dit maakt het een bijzonder waardevolle en rendabele investering. Als je je hier niet eerder in hebt verdiept, kan dit wat overweldigend lijken, maar maak je geen zorgen. Hier bij Straffe Sites zijn we experts op dit gebied en staan we klaar om je te helpen.

Reviews

 • "Seppe is een fantastische webdeveloper. Hij is zeer vaardig, met een degelijke kennis van de laatste SEO ontwikkelingen en heeft oog voor design. Seppe levert consistent hoogwaardig werk op tijd en is een genoegen om mee samen te werken. Hij is zeer professioneel, reageert snel en is altijd bereid om dat extra stapje te zetten. Ik beveel Seppe van harte aan voor elk webdevelopment project."

  Stephan Van Roey

  New Impact

 • "Onze samenwerking met Seppe is ons uitstekend bevallen. Seppe denkt mee op alle niveaus en is goed bereikbaar. Wij zijn tevreden over de manier waarop we onze websites in samenwerking met Seppe hebben kunnen ombouwen via een veel moderner platform. De websites zijn bijzonder snel en geven ons aanzienlijk veel vertrouwen om onze SEO optimaal mogelijk en steeds meer te verbeteren."

  Nadine Bouman

  Agilitec

 • "Straffe sites geeft een prima service en levert knap werk. Je spreekt ook steeds met de zaakvoerder zelf, dus probleempjes of nieuwe initiatieven worden goed opgevolgd. Seppe is een topkerel."

  Luc Van Linden

  Schoenmakerij Luc

 • "Heel aangenaam samenwerken. Persoonlijke communicatie en staat steeds paraat met kennis van zaken! En als er toch een probleem is, wordt deze snel en discreet opgelost. Wij zijn uiterst tevreden!"

  Karen Baeten

  Tuincentrum Baeten

Partners

Astro - Build faster websites
Tailwind CSS - Rapidly build modern websites without ever leaving your HTML
Storyblok - The headless content management system that empowers 84,000 + developers and content teams to create better content experiences across any digital channel.
Vercel
Semrush
OpenAI

Websites gemaakt door Straffe Sites

Case studies

Websites van Straffe Sites zijn bliksemsnel, brengen leads binnen en scoren top in Google. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

SEO

Contacteer ons

Wij optimaliseren websites zodat ze meer kunnen doen waarvoor ze ontworpen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we bespreken hoe we jou kunnen helpen.

Contacteer ons