Hoger scoren in Google met een website op maat - Straffe Sites

Rank hoger in Google met een website op maat šŸš€

Straffe Sites is een bureau dat gespecialiseerd is in het beter laten scoren van websites in de Google zoekmachine.

Contacteer ons

Hoger scoren in Google

Websites die zorgen dat je gevonden wordt

Hoger scoren in Google? Wij zijn er voor u

Krijg snel een krachtige website. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars staat klaar om ervoor te zorgen dat uw website beter presteert dan zijn concurrenten en de aandacht krijgt die hij verdient.

Hoger scoren in Google - Laat een website op maat maken

Laat een website op maat maken

Hoger scoren in Google

Veel websites worden geleverd met een kant-en-klaar sjabloon dat er mooi uitziet en veel functies bevat, maar ze zijn niet perfect voor elke situatie. Als u bijvoorbeeld een zelfstandige bent of een klein bedrijf heeft, kan het zijn dat niet alles nuttig voor u is, waardoor sommige functies onbruikbaar worden. Straffe Sites maakt geen templates zoals deze - in plaats daarvan bouwen we sites specifiek voor elke klant en passen we ze aan zodat er niets overbodigs in zit. Dit resulteert in een geoptimaliseerde website die snel laadt en hoger scoort bij Google-zoekopdrachten.

Beter scoren in Google

Beter scoren in Google

Hoger scoren in Google

De websites van Straffe Sites zoemen veel sneller dan andere sites omdat we webstandaarden gebruiken. Nog belangrijker is dat is bewezen dat bezoekers vaker converteren als uw site snel werkt. Dat leidt tot meer inkomsten en een groter gevoel van verbondenheid tussen de bezoeker en uw bedrijf. Als u dit eenmaal in de praktijk brengt, wordt het voor potentiƫle klanten gemakkelijker om u meteen te vinden en de volgende stap in hun aankoopproces te zetten zonder dat ze zich afgeleid voelen van wat ze al aan het doen zijn

Hoger scoren in Google - We bouwen uw site zodat hij scoort

We bouwen uw site zodat hij scoort

Hoger scoren in Google

Door uw website overzichtelijk in te delen, kunnen bezoekers gemakkelijk hun weg vinden en neemt de kans toe dat ze terugkomen. Op deze manier worden bezoekers potentiƫle kopers. Hoe goed of slecht bezoekers uw website ervaren, heeft ook invloed op uw score in Google. Daarnaast spelen nog tal van andere elementen een belangrijke rol bij het bepalen van uw ranking. Straffe Sites heeft al meer dan 20 jaar ruime ervaring met het ontwerpen van websites voor allerlei verschillende soorten klanten.

Partners

Partners

Deze tools helpen ons websites te bouwen.

Veel gestelde vragen

FAQ

Laten we eens kijken naar een aantal veelgestelde vragen over hoger scoren in Google.

Hoe scoor je hoger in Google?

Hoe u hoger in Google kunt komen, kan op een aantal manieren. Om te beginnen, zijn hier enkele tips die je een voorsprong geven:

  1. Doe een zoekwoorden onderzoek

  2. Focus op Ć©Ć©n zoekwoord per pagina

  3. Optimaliseer de inhoud van uw website

  4. Pas pagina's aan zodat ze voldoen aan de website standaarden

  5. Geef uw afbeeldingsbestanden een naam met trefwoorden

  6. Test de kwaliteit van elke pagina waarvoor je wilt ranken met Google PageSpeed Insights

Als je moeite hebt om zelf veranderingen door te voeren, huur dan iemand in die dit voor je kan doen.

Hoe kun je zelf een zoekwoord analyse doen?

U kunt gemakkelijk zelf een zoekwoord analyse doen met behulp van een online tool. Dit zijn de beste tools om te gebruiken voor dit proces:

Websites gemaakt door Straffe Sites

Case studies

Websites van Straffe Sites zijn bliksemsnel, brengen leads binnen en scoren top in Google. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Websitebouwer helpt je hoger te scoren in Google

Contacteer ons

Wilt u een hogere positie op Google? Contacteer ons en zie hoe onze SEO diensten de zichtbaarheid van uw website in zoekmachines als Google kunnen verbeteren en gekwalificeerde leads kunnen genereren.

Contacteer ons