Seppe Gadeyne

Seppe Gadeyne

Webdeveloper

Met meer dan 20 jaar ervaring als webdeveloper ben ik expert in het maken van prestatiegerichte websites šŸš€. Ik maak gebruik van de nieuwste technologieĆ«n en best practices om snelle en gebruiksvriendelijke websites te maken die goed scoren in zoekmachines zoals Google.

Seppe Gadeyne
Seppe Gadeyne

Ik heb diepgaande kennis van verschillende tools en technologieƫn zoals Astro, Tailwind CSS, Storyblok en Vercel en ben in staat om websites te maken die snel, efficiƫnt en gebruiksvriendelijk zijn. Ik weet ook alles van SEO optimalisatie en gebruik AI-tools om de inhoud te optimaliseren. Daarnaast is het zeker de moeite waard om mijn blogposts eens te bekijken, waar ik mijn ervaringen en inzichten deel over webdevelopment, SEO en de nieuwste technologieƫn. Zo kunt u waardevolle informatie opdoen en inspiratie opdoen voor uw eigen projecten.

Met passie voor het maken van gebruiksvriendelijke en efficiƫnte online oplossingen voor mijn klanten, streef ik altijd naar hoogwaardig en professioneel werk dat verwachtingen overtreft. Of je nu een nieuwe website nodig hebt of hulp bij het optimaliseren van een bestaande, ik heb de vaardigheden om je doelen te bereiken.

šŸ‘‰ Ben je geĆÆnteresseerd in samenwerken of heb je vragen? Stuur me gerust een bericht via mijn contactpagina of volg me op dev.to, Twitter of LinkedIn. Ik hoor graag van je!