Webdesign dat uw eigen bedrijf op de kaart zet - Straffe Sites

Webdesign dat uw eigen bedrijf op de kaart zet ­čÄ»

U heeft een website nodig die converteert. Dat is waar wij u van dienst kunnen zijn. Neem een professionele website op maat van Straffe Sites die meer nieuwe klanten zal aantrekken uit de organische resultaten van zoekmachines.

Contacteer ons

Huur een betrouwbaar webdesign bedrijf in

Webdesign nodig? Wij zijn er voor u

Ontdek hoe Straffe Sites u kan helpen om een professionele website op maat te maken die hoger scoort in de zoekmachines.

Webdesign bedrijf - Word als eerste gevonden op Google

Word als eerste gevonden op Google

Webdesign bedrijf

De meest recente ontwikkelingen in website bouwplatforms geven webdesigners meer vrijheid om websites echt uniek te maken. Websites die gebruik maken van templates zijn nog steeds onderhevig aan beperkingen en zullen nooit kunnen concurreren met de kwaliteit van op maat gemaakte sites wanneer alles met de hand wordt gebouwd met behulp van code. Webdesign bedrijf Straffe Sites maakt altijd sites die bovenaan in Google staan voor snelheid en kwaliteit.

Webdesign bedrijf - Beter webdesign is dichterbij dan u denkt

Beter webdesign is dichterbij dan u denkt

Webdesign bedrijf

Als webdesign bedrijf dat voortdurend in ontwikkeling is, proberen wij te werken met de nieuwste methoden. Elke dag komt er nieuwe technologie bij en wat ooit onmogelijk was, wordt van de ene op de andere dag mogelijk. Om deze reden zijn al onze laatste projecten gemaakt met behulp van Astro - een volledig open-source platform dat grenzeloze mogelijkheden heeft en Storyblok - een headless CMS systeem dat gebruikers een betere gebruikerservaring geeft voor het beheren van content.

Webdesign bedrijf - Webdesign van overal

Webdesign van overal

Webdesign bedrijf

Al onze afspraken vinden online plaats via videoconferenties, waardoor we overal ter wereld beschikbaar zijn - zelfs als we mijlenver van uw woonplaats verwijderd zijn. Wilt u een afspraak maken zodat we kunnen praten over uw webdesign behoeften? Natuurlijk! Ons kantoor is gevestigd in Antwerpen. Maar maak je geen zorgen als het niet uitkomt - je nieuwe website kan nog steeds vanop afstand door ons ontworpen worden! We zijn misschien niet fysiek bij u aanwezig, maar we zijn er altijd wanneer u ons nodig heeft.

Partners

Partners

Deze tools helpen ons websites te bouwen.

Veel gestelde vragen

FAQ

Laten we eens kijken naar een aantal veelgestelde vragen over webdesign.

Hoe beïnvloedt webdesign de vindbaarheid?

Je zou kunnen denken dat omdat webdesign meer invloed heeft op het visuele aspect dit niet zo belangrijk is, maar in de lay-out van de website moet er ruimte zijn voor een juist gebruik van webstandaarden. Door in het webdesign ruimte te bieden voor een juist gebruik van webstandaarden, kan dit direct technisch doorgevoerd worden in de webontwikkeling en zo bijdragen aan betere SEO resultaten.

Wat heb je nodig om met je website te beginnen?

Een webdesigner zal de meeste voorbereidingen treffen alvorens een afgewerkte website af te leveren. Er zijn echter een aantal zaken die u het beste van tevoren kunt voorbereiden en aan de webdesigner kunt geven.

  1. Doe zelf een trefwoordenanalyse of laat er een uitvoeren door de webdesigner

  2. Op basis van deze analyse werk je een paginastructuur en contentplanning uit

  3. Zorg dat je teksten hebt voor elke pagina of huur hiervoor een copywriter in, dit kan je bespreken met de webdesigner

  4. Afbeeldingen zijn ook belangrijk, als je vanaf het begin goede kwaliteit foto's aanlevert om te gebruiken dan is dat het beste; zo niet dan zal de webdesigner goede stockfoto's kopen uit een database

  5. Maak duidelijke afspraken met de webdesigner over de planning en oplevering van de website - geef tijdig feedback zodat hij/zij weet waar nog aan gewerkt moet worden

Wat is het verschil tussen webdesign en webdevelopment?

Een webdesigner is een professional die websites ontwerpt. Een webontwikkelaar staat in voor het coderen van de lay-out en de structuur van een functionele website, maar aangezien de technologie zo veranderd is zijn er tal van mogelijkheden waar ze elkaar overlappen. Als je iemand zoekt om je site te ontwerpen of te ontwikkelen, heb je iemand nodig die beide doet - zelfs als ze verschillende vaardigheden gebruiken op verschillende tijdstippen! Elke websitebouwer heeft zijn eigen unieke proces - sommigen doen alles zelf, terwijl anderen de verantwoordelijkheden verdelen met andere specialisten.

Websites gemaakt door Straffe Sites

Case studies

Websites van Straffe Sites zijn bliksemsnel, brengen leads binnen en scoren top in Google. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Webdesign bedrijf

Contacteer ons

Webdesign is een echte passie van ons. Wij willen u helpen om uw idee tot leven te brengen. Wij zijn gespecialiseerd in het zo gemakkelijk mogelijk maken van het proces voor u. Neem vandaag nog contact met ons op om uw plannen te bespreken en laten we aan de slag gaan!

Contacteer ons