Webdevelopment bedrijf Straffe Sites helpt jouw bedrijf groeien

Straffe S!tes

Webdevelopment bedrijf?

Een webdevelopment bedrijf dat high performance websites ontwikkelt. Deze websites scoren hoger in Google en helpen jouw bedrijf groeien. Straffe Sites maakte al websites op maat voor meer dan 150 klanten en heeft een Google rating van 4.9/5!

Maak een afspraak

Wat is Straffe Sites?

Een webdevelopment bedrijf dat is opgestart in 2011. Onze focus ligt op het ontwikkelen van high performance websites die hoog scoren in Google.

Professioneel webdevelopment bedrijf

Professioneel bedrijf

Webdevelopment bedrijf

De nieuwste platformen geven de webdeveloper meer vrijheid om een website volledig op maat te maken. In platformen die templates gebruiken zitten een heleboel dingen die onnodig zijn en de kwaliteit van de website naar beneden halen. Als alles in de website volledig vanaf nul geschreven wordt met code, wordt de website razendsnel en volledig geoptimaliseerd, ook voor Google.

Innoverend webdevelopment bedrijf

Innoverend bedrijf

Webdevelopment bedrijf

Als continue evoluerend webdevelopment bedrijf is het belangrijk om steeds met de laatste technieken te werken. Technologie evolueert dagelijks en er is steeds meer mogelijk. Volledig nieuwe websites worden om die reden gebouwd met Svelte, een volledig open source platform met miljoenen mogelijkheden. WordPress wordt ook ondersteund voor optimalisatie, maar daar bouwen we geen nieuwe sites meer mee.

Remote webdevelopment bedrijf

Remote bedrijf

Webdevelopment bedrijf

Straffe Sites vindt is het belangrijk om volledig remote te werken. Alle meetings worden online gehouden door middel van videomeetings. Zo is Straffe Sites toegankelijk voor iedereen over heel de wereld, ook in tijden van Corona. Graag een afspraak maken om jouw plannen te bespreken? Dat kan zeker! Een website laten maken door Straffe Sites is kiezen voor professioneel webdevelopment.

Websites gemaakt door Straffe Sites

De websites van Straffe Sites zijn razendsnel, brengen leads binnen en halen topscores in Google. Benieuwd? Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Website laten maken zoals GM Welding?

GM Welding

Webdesign / webdevelopment

Eddie van GM Welding is een freelance industriële laswerker en wilde een duidelijke website laten maken waarmee hij gemakkelijk kan worden teruggevonden in Google. Zijn nieuwe website staat bovenaan in Google als je zoekt op industriële laswerken.

GM Welding
Website laten maken zoals Healthy Life Education?

Healthy Life Education

Webdesign / webdevelopment

Carl heeft een website laten maken voor zijn nieuw afkickcentrum in Antwerpen voor mensen met een verslavingsproblematiek. Straffe Sites werk proactief aan de website van Healthy Life Education met het doel hoger te scoren in Google.

Healthy Life Education
Webdevelopment voor Autosleutel Bijmaken

Autosleutel Bijmaken

Webdesign / webdevelopment

Autosleutel Bijmaken is een mini website gemaakt om hoog te scoren in Google onder het zoekwoord autosleutels laten bijmaken. Er komen alvast regelmatig prijs aanvragen binnen via de website.

Autosleutels Bijmaken
Webdesign voor HWV Facilities

HWV Facilities

Webdesign / webdevelopment

HWV Facilities uit Izegem beheert alle facilitaire diensten binnen industriële bedrijven. Zij bieden verschillende diensten aan. Straffe Sites helpt om in Google te scoren met hun diensten zoals bijvoorbeeld asbestdaken verwijderen en valbeveiliging.

HWV Facilities
Webdesign voor Pontus Photography

Pontus Photography

Webdesign / webdevelopment

Unieke en belangrijke momenten verdienen het om gefotografeerd te worden op een originele manier. Ben je op zoek naar een portretfotograaf van de hoogste kwaliteit, foto’s van een belangrijk evenement of prachtige familiefoto’s? Pontus Photography is de fotograaf die je zoekt.

Pontus Photography
Webdevelopment sympl

sympl

Webdevelopment

De technologie van sympl helpt kleine - en iets minder kleine - bedrijven bij het rekruteren van passieve werkzoekenden via doelgerichte advertenties op sociale media. Straffe Sites deed het webdevelopment voor deze high performance website en zorgde voor een unieke verbinding met Google Tag Manager voor meer insights.

sympl
Website laten maken zoals Roulez Roulez?

Roulez Roulez

Webdesign / webdevelopment

Roulez Roulez maakt online video's. Straffe Sites heeft hun oude WordPress website omgezet naar een nieuwe website, gebouwd met Svelte. Het doel, hoger scoren in Google! De site staat nu bovenaan in Google met hun belangrijkste zoekwoord videoproductie.

Roulez Roulez
Website laten maken zoals AKM Braeckmans?

AKM Braeckmans

Webdesign / webdevelopment

Marc heeft door Straffe Sites een nieuwe website laten maken voor zijn startende zelfstandige activiteit als dakdekker. Dankzij zijn nieuwe website had Marc al heel snel een volgeboekte agenda. Zijn website staat bovenaan in Google als je zoekt op roofing laten plaatsen.

AKM Braeckmans
Website laten maken zoals Nieuwbouw in Spanje?

Nieuwbouw in Spanje

Webdesign / webdevelopment

Freyke & Carl van Nieuwbouw Tenerife hebben een nieuwe website laten maken door Straffe Sites. Zij bieden vastgoed in Spanje aan in de meest begeerde regio's. Hun nieuwe website staat voor veel zoekwoorden in de top 3 bij Google.

Nieuwbouw in Spanje
Website laten maken zoals Schotense Tuinwerken?

Schotense Tuinwerken

Webdesign / webdevelopment

Schotense Tuinwerken is een gepassioneerd hoveniersbedrijf. Straffe Sites heeft hun oude WordPress website omgezet naar een nieuwe professionele website. Een professionele website met een goede lokale visibiliteit in Google.

Schotense Tuinwerken
Website laten maken zoals CLW Antwerpen?

CLW Antwerpen

Webdesign / webdevelopment

CLW Antwerpen is kiezen voor een systeem waarbij je 2 dagen naar school gaat en 3 dagen ervaring opdoet op een werkplek. Een informatieve fijne website waarvan de pagina's goed vindbaar zijn in Google.

CLW Antwerpen
Webdevelopment bedrijf gezocht?

Maak een afspraak

Reserveer vrijblijvend een online kennismakingsgesprek om jouw plannen te bespreken. Elkaar helpen groeien, daaruit halen we onze grootste voldoening! Authenticiteit, eerlijkheid en respectvol ondernemen; dat is wat telt.

Maak een afspraak