Webdevelopment op maat van uw bedrijf - Straffe Sites

Webdevelopment op maat van uw bedrijf ­čÄ»

Verhoog de ranking van uw website en onderscheid u van uw concurrenten met onze professionele webdevelopment diensten. Met jarenlange ervaring in het bouwen van websites, zal ons team uw website strategisch positioneren voor een toename in organisch zoekverkeer.

Contacteer ons

Webdevelopment bedrijf

Huur een betrouwbaar webdevelopment bedrijf in

Webdevelopment nodig? Wij zijn er voor u

Ontdek hoe Straffe Sites u kan helpen om een professionele website op maat te maken die hoger scoort in de zoekmachines.

Webdevelopment bedrijf - Word als eerste gevonden op Google

Word als eerste gevonden op Google

Webdevelopment bedrijf

De meest recente ontwikkelingen in website bouwplatforms geven webdevelopers meer vrijheid om websites echt uniek te maken. Websites die gebruik maken van templates zijn nog steeds onderhevig aan beperkingen en zullen nooit kunnen concurreren met de kwaliteit van op maat gemaakte sites wanneer alles met de hand wordt gebouwd met behulp van code. Webdevelopment bedrijf Straffe Sites maakt altijd sites die bovenaan in Google staan voor snelheid en kwaliteit.

Webdevelopment bedrijf - De nieuwe golf van webontwikkeling

De nieuwe golf van webontwikkeling

Webdevelopment bedrijf

Als webdevelopment bedrijf dat voortdurend in ontwikkeling is, proberen wij te werken met de nieuwste methoden. Elke dag komt er nieuwe technologie bij en wat ooit onmogelijk was, wordt van de ene op de andere dag mogelijk. Om deze reden zijn al onze laatste projecten gemaakt met behulp van Astro - een volledig open-source platform dat grenzeloze mogelijkheden heeft en Storyblok - een headless CMS systeem dat gebruikers een betere gebruikerservaring geeft voor het beheren van content.

Webdevelopment bedrijf - Webdevelopment van overal

Webdevelopment van overal

Webdevelopment bedrijf

Al onze afspraken vinden online plaats via videoconferenties, waardoor we overal ter wereld beschikbaar zijn - zelfs als we mijlenver van uw woonplaats verwijderd zijn. Wilt u een afspraak maken zodat we kunnen praten over uw webdevelopment behoeften? Natuurlijk! Ons kantoor is gevestigd in Antwerpen. Maar maak je geen zorgen als het niet uitkomt - je nieuwe website kan nog steeds vanop afstand door ons ontworpen worden! We zijn misschien niet fysiek bij u aanwezig, maar we zijn er altijd wanneer u ons nodig heeft.

Partners

Partners

Deze tools helpen ons websites te bouwen.

Veel gestelde vragen

FAQ

Laten we eens kijken naar een aantal veelgestelde vragen over webdevelopment.

Hoe beïnvloedt webdevelopment de vindbaarheid?

Bij het ontwikkelen van een website is het belangrijk om de web standaarden te volgen als u wilt dat de site goed scoort op Google of andere zoekmachines. Trefwoorden zijn ook een belangrijk onderdeel van het webdevelopment, omdat ze ontwikkelaars informatie geven over wat mensen zouden kunnen zoeken wanneer ze uw product of dienst proberen te vinden. Zij kunnen deze zoekwoorden ook achterliggend gebruiken, zoals in bestandsnamen van afbeeldingen bijvoorbeeld.

Wat heb je nodig om met je website te beginnen?

Een webontwikkelaar zal de meeste voorbereidingen treffen alvorens een afgewerkte website af te leveren. Er zijn echter een aantal zaken die u het beste van tevoren kunt voorbereiden en aan de webontwikkelaar kunt geven.

  1. Doe zelf een trefwoordenanalyse of laat er een uitvoeren door de webontwikkelaar

  2. Op basis van deze analyse werk je een paginastructuur en contentplanning uit

  3. Zorg dat je teksten hebt voor elke pagina of huur hiervoor een copywriter in, dit kan je bespreken met de webontwikkelaar

  4. Afbeeldingen zijn ook belangrijk, als je vanaf het begin goede kwaliteit foto's aanlevert om te gebruiken dan is dat het beste; zo niet dan zal de webontwikkelaar goede stockfoto's kopen uit een database

  5. Maak duidelijke afspraken met de webontwikkelaar over de planning en oplevering van de website - geef tijdig feedback zodat hij/zij weet waar nog aan gewerkt moet worden

Wat is het verschil tussen webdevelopment en webdesign?

Een webdesigner is een professional die websites ontwerpt. Een webontwikkelaar staat in voor het coderen van de lay-out en de structuur van een functionele website, maar aangezien de technologie zo veranderd is zijn er tal van mogelijkheden waar ze elkaar overlappen. Als je iemand zoekt om je site te ontwerpen of te ontwikkelen, heb je iemand nodig die beide doet - zelfs als ze verschillende vaardigheden gebruiken op verschillende tijdstippen! Elke websitebouwer heeft zijn eigen unieke proces - sommigen doen alles zelf, terwijl anderen de verantwoordelijkheden verdelen met andere specialisten.

Websites gemaakt door Straffe Sites

Case studies

Websites van Straffe Sites zijn bliksemsnel, brengen leads binnen en scoren top in Google. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Webdevelopment bedrijf

Contacteer ons

Webdevelopment is een echte passie van ons. Wij willen u helpen om uw idee tot leven te brengen. Wij zijn gespecialiseerd in het zo gemakkelijk mogelijk maken van het proces voor u. Neem vandaag nog contact met ons op om uw plannen te bespreken en laten we aan de slag gaan!

Contacteer ons